SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Hafta Üzerine Koymak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-09-03 01:44:59
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, ligde ilk iki haftada aldıkları galibiyetlerden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, her hafta üzerine koyarak gitmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

Ravcı, takım olarak üzerine koyarak ilerlemek istediklerini ifade ederek, “İkide iki yapıp, 6 puan almamız bizim için mutluluk verici bir durum. Lige iyi başlamak bizim için önemliydi. İlk iç ve dış saha maçımızı kazanmamız bizim açımızdan, camia olarak moralleri daha da yerine getirdi. Çok fazla abartmamak gerekir. Abartmamak gerekiyor. Çokta küçümsememek gerekiyor. Tabi ligin henüz başı. Oynayacağımız 32 tane maçımız var. Her hafta üzerine koyarak gitmek istiyoruz. Hem takımın performansı açısından, hem de oyuncularımızın bireysel performansı açısından daha üstüne koyarak gideceğiz” diye konuştu.

Takımın iyi mücadele ettiğini ve bu iyi mücadelenin sonucu da beraberinde getirdiğini kaydeden Ravcı, şunları söyledi: “Takım içindeki birliğin, bütünlüğün arkadaşlığın iyi olması ve sahadaki bizim istediğimiz mücadelenin ortaya koyulması adına bütün futbolcularımızı kutluyorum. Futbolcular bu işin bilincinde. Sahada kora kor savaşmadan, ne puan alırsınız nede istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Bizim futbolculardan istediğimiz hangi maç olursa olsun, en üst seviyede mücadele etmeleridir. Bu mücadeleyi verdikleri zaman, sonuçta kendiliğinden geliyor.”

Ravcı, taraftarları her zaman yanlarında görmek istediklerini belirterek, “Özellikle son olarak iç sahada oynadığımız maçta, başta taraftarlarımızın desteği bizim için önemliydi. Çok daha fazla taraftar olmasını bekliyorduk. Ben yine de gelen taraftarları kutluyorum. Bundan sonraki isteğimiz o sayının daha da artmasıdır. Yeni Malatyaspor taraftarına yakışır kalabalık bir taraftar topluluğun olmasıdır” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    passolig denilen zımbırtının neye çare olduğunu merak ediyorum tribünlerde numaralı olan koltuklara kafamıza göre oturuyoruz A tribünü yazıyorsa Bye B yazıyorsa Aya oturabiliyoruz bu işlerde sorumlu yok memlekette yeni statta bakalım nasıl olacak orada koltuk numara işi hallolur diye umuyorum ama elimizde koltuk numarası fotokopisi ile gezsek bile resmi olmayan bir kağıt ile bir işlem olacağını sanmıyorum koltuklara o hafta bilet alanın ismi yazılmalı böyle bir teknoloji varsa bu sorun çözülür yeni statta yoksa kafanıza göre erken gelip koltuk seçmeye devam her hafta üzerine koyarak gitme fikri güzel umarım ki sahada da durum böyle olur özellik Denizli maçı ile başlayacak zorlu maç dönemi ligin ilk yarısı bitene kadar devam edecek ilk 2 hafta oynadığımız rakiplerin çeşitli sıkıntıları vardı asıl lig şimdi başlıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Sayın Ravcı kalabalık taraftar topluluğu elbette ki takımımızın performansını etkileyecektir.Ne var ki bir de şu stat içerisinde ki oturma düzenine bir çözüm üretilmesi lazım.Kombinesi ile gelen seyirci samsun maçında yerine oturamadı.Taraftarlar birbirleriyle kavga halinde,güvenlikler ise sadece seyrediyorlar.Müdahale etme hakkımız yok diyorlar.Güvenlik stadda görüntü niyetine mi bulunuyorlar?
    0
    0
    Yanıtla