SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Hizmeti Getireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:32:33
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye başkan adayı Hulisi Porgalı Gündüzbey esnafını ziyaret etti. Gündüzbey’in yeterli hizmetleri almamasından dert yakınan Porgalı “30 Mart’tan sonra Gündüzbey’e her türlü hizmeti getireceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye başkan adayı Hulisi Porgalı beraberinde partisinin Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil, Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ve partililerle birlikte, Yeşilyurt’a bağlı Gündüzbey kasabasını ziyaret etti. 

Gündüzbey esnafı ve vatandaşları ile bir araya gelen Porgalı, esnafları tek tek gezerek kendini tanıtıp, sıkıntı ve sorunları dinledi. Kendisinin de bu toprakların, Yeşilyurt’un insanı olduğunu belirten Porgalı yaşlılarla yakından ilgilenip yerel seçimlerde de destek istedi.

Gündüzbey’de olmaktan ve kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Porgalı, “Gündüzbey’de bu güzel havada sıcak insanlarla karşılaştım. Herkesin ilgisi beni çok mutlu etti. Gönül ister ki burada gezdiğimiz bütün esnafın işleri daha da iyi olsun. Bizim halkımız şükretmesini, hamd etmesini biliyor” şeklinde konuştu.

Gündüzbey’in Malatya’nın en gözde mekanlarından biri ve cennet gibi bir doğaya sahip olduğuna vurgu yapan Porgalı, “Gündüzbey Malatya’nın gözde mekanlarından ve cennet gibi bir doğaya sahip bir bölge. Suyu bol, havası serin çok güzel bir bölgemiz. Fakat yeterli hizmetleri almamış, istenilen yerde değil” dedi.

Yönetime geldikleri taktirde Gündüzbey’i istenilen seviyelere ve turistik mekanlardan biri haline getireceği sözünü de veren Porgalı şöyle konuştu; “Bu bölgeyi seçim bildirgemizde de belirtmiştik, istenilen noktaya getireceğiz. Malatya’nın en gözde, turistik, işlek mekânlarından birine dönüştürüp, Gündüzbey’in nimetlerinden faydalanacağız. Gündüzbey de istenilen ekonomik seviyelere ulaşacak, yer altı ve yerüstü olmak üzere her türlü hizmeti alacak. İnşallah 30 Mart’tan sonra biz burada düşündüğümüz bütün hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız