SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her İhtiyaçlarında Yanlarında Olacağız"

0
Güncellendi - 2018-01-10 03:30:14
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı  Adil Gevrek, kamp çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren Ampute Milli Takımı ile bir araya geldi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk, Milli Takım Baş Antrenörü Uğur Özcan ve milli takım oyuncuları Rahmi Özcan, Fatih Şentürk, Kaptan Osman Çakmak ile bir araya geldi.

Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımını tebrik eden başkan Gevrek, milli oyunculara, “Ülkemize, ülkemizin tüm vatandaşlarına vermiş olduğunuz gurur tarif edilemez. Sizleri yürekten kutluyorum” dedi.

Ampute Milli Takım kaptanı Osman Çakmak, "Aslında benim köküm Malatya´ya dayanıyor, kendimi de zaten biraz da Malatyalı hissediyorum. Aslen Tokatlı olsam da Malatya’dan gelmiş olmamız sahiplenmemi sağlıyor. Bende geçmişi Malatya'ya dayanan bir Malatyalı olarak sizleri tebrik ediyorum. Biz üzerimize düşeni yaptık, şimdi sıra sizlerde. Malatya´da bir Ampute takımımız var o takıma destek olun futbolcu kardeşlerimizi yalnız bırakmayın” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek ise "Şehrimiz futbol şehri. Biz bu şehirde futbola Gönül vermiş herkesin yanındaydık, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Ampute takımımız ile ilgili de kulübümüz sorumludur. Her ihtiyaçlarında yanlarında olacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız