SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her İşin Hesabını Vereceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya Belediye başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile birlikte Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Bahadır Altaş'ı ziyaret etti.

Yönetim kurulu oda üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda oda başkanı Altaş, ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getirdi ve ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirtti. Oda başkanı 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde verilecek kararın Türkiye’nin gelişmesinde ve ileriki yıllara taşınmasında önemli olduğunu vurguladı.

Malatya SMMMO olarak hedeflerinin ve çalışmalarının Cumhuriyetin 100 kuruluş yılı olan 2023 yılında Dünyanın lider ülkesi Türkiye, Türkiye’nın lider şehri Malatya için olduğunu söyleyen Altaş, “Malatya’nın yönetimine talip olan adaylarında hedeflerinin bu doğrultuda olması gerekir” diyerek bunu gerçekleştirmek için yerel yönetimlerin şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı sergilemeleri gerektiğini belirtti. Altaş, “ Bizi ziyaret eden diğer adaylara söylediğimizi size de söylemek istiyoruz ve bu konuda Oda olarak yeni dönemin takipçisi olacağız. Size bu seçim çalışmalarınızda diğer adaylarla birlikte başarılar diliyoruz inşallah sonuç hem Malatyamız hemde ülkemiz için hayırlı olur” dedi..

Daha sonra söz alan Mehmet Yaşar Çerçi, Altaş’ın 2023 yılı ile ilgili ortaya koyduğu hedefe kesinlikle katıldığını belirterek “Karanlıkların olduğu yerde şeffaflık olmaz. İnşallah göreve gelirsek tüm çalışmalarımızı şeffaf bir şekilde Malatya halkı ile paylaşacağız. Yaptığımız her işin hesabını yüzümüzün akı ile vereceğiz. Belediye yönetiminde çağdaş ve kurumsal yönetim anlaşı hakim kılacağız. Malatya Belediyesinin İmar konusunda yaptığımız çalışmaları Mimarlar odasının gözetiminde kamuoyunun bilgisine sunacağız. Harcama ve yatırımlarımızı da üçer aylık dönemler halinde kamuoyu ile paylaşacağız. Dolayısı ile her kuruşun hesabını vererek, kul hakkını kimseye yedirmeyeceğiz.” dedi.

Bir soru üzerine Çerçi kentsel dönüşümde orada mülkiyeti bulunan vatandaşların mağdur edilmeyeceği bir uygulama yapılacağını söyledi. Çerçi, ayrıca son günlerde gündemde olan erzak ve beyaz eşya dağıtımının da seçimlere gölge düşürdüğünü, oy satın almak için yoksul vatandaşın mağdur ve rencide edildiğini öne sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız