SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Kesime Eşit Mesafedeyim'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:22
'Her Kesime Eşit Mesafedeyim'
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, “Hiçbir siyasi partiye bağlı değilim ve kimsenin etkisinde kalarak da çalışmıyorum. Ben sadece bağımsız, tarafsız her kesime eşit mesafede kucak açmaya çalışıyorum” dedi.

Merkez ilçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Yeni Hamam Mahallesi, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı, Emlakçılar Odası ve PTT Dağıtım Merkezi’ni ziyaret etti.

Yeni Hamam Mahallesi’ndeki ayakkabıcı esnafı ile bir araya gelen Ekinci, esnafları tek tek gezip, el sıkışıp, sorunlarını dinledi.

Ekinci daha sonra Emlakçılar Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı Ali Özgül ile bir süre sohbet edip istişarelerde bulundu. 

Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinen Ekinci, “30 Mart yerel seçimler dolayısıyla ziyaretlerimiz çerçevesinde Emlakçılar Odamızı ziyaret ettik. Hem bu süreçte hem de 30 Mart’tan sonra hep birlikte olacağız. Çünkü bizim belediyecilik anlayışımızda özellikle olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi sivil toplum örgütleridir. Sivil toplum örgütlerinin yerel yönetimler bazında milletin nabzını en iyi yoklayan ve halkla iç içe olan, halkın sorunlarını birebir dinleyen ve yönetim kadrolarına iletip, sorunun çözümü içinde bir nevi elçilik görevi yapan birimlerdir. Biz özellikle bu birimler ile hep barışık bir anlayış ile yola çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emlakçılar Odası Başkanı, Ali Özgül ise “Yerel seçimler nedeniyle Sayın Ali Ekinci odamıza nezaket ziyaretinde bulundular. Yapılacak yerel seçimlerde kendilerine başarılar diliyorum, ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olanı temenni ediyorum” dedi.

Ekinci, daha sonra Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) dağıtım birimini ziyaret edip, çalışanlarla bir araya geldi. Sadece bağımsız ve tarafsız olduğunu belirten Ekinci, “Ben bağımsız bir aday olarak size gelmeyi bir görev bildim. Hiçbir siyasi partiye bağlı değilim ve kimsenin etkisinde kalarak da çalışmıyorum. Ben sadece bağımsız, tarafsız her kesime eşit mesafede kucak açmaya çalışıyorum. Halkı seven biri olarak, sizde halktan biri olarak sizleri ziyarete geldim. İnşallah yerel seçimlerde sizlerde beni unutmaz ve desteğinizi esirgemezsiniz. Bu konuda tavsiye ve istekleriniz var ise onları bize iletebilirsiniz” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız