SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Kurumumuz Hizmet Kapısı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:05:31
'Her Kurumumuz Hizmet Kapısı'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Müftülüğü ile Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.

İL MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kısa bir süre önce göreve başlayan İl Müftüsü Ümit Çimen’e ‘hayırlı olsun’ dedi. Ziyaret sırasında Müftü Çimen’le bir süre sohbet eden Başkan Çakır, yaz tatili dolayısıyla Müftülük tarafından düzenlenen yaz kurslarının önemine değinerek, “Çocuklarımızın hem ahlaki, hem dini bilgiler almalarının yanı sıra, topluma ve aileye yönelik yapılan eğitimler, çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir durum. Son dönemlerde sosyal medyanın olumsuzluklarına karşı bu kursların önemi daha da artıyor.   Çocuklarımızın faydalı bireyler olması adına böyle güzel çalışmalar yapılması bizleri sevindiriyor” şeklinde konuştu.

Başkan Çakır, bütün kurumlarla iyi ilişkiler ve diyalog içerisinde olduklarını kaydederek, “Bütün kurum ve kuruluşlarımızın yapacağı çalışma Malatya’ya hizmettir. Her kurumumuz Malatya’da yaşayan bütün hemşerilerimiz için aslında bir hizmet kapısıdır” ifadelerini kullandı.

İl Müftüsü Ümit Çimen de yaptığı konuşmada Başkan Çakır’a teşekkür ederek, “Güzel yurdumuzun güzide illerinden birisi olan Malatyamız’da hayırlı ve bereketli hizmetler ile huzur üretmeyi, toplumu din konusunda aydınlatma görevini sağlıklı bir şekilde yürütmeyi Allah bizlere nasip etsin. Bizim amacımız hayır ve huzur üretmektir. Ziyaretlerinden dolayı büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Hayır işlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Malatya’mızın iyiliği için, hayır için hangi hizmet olursa her şekilde işbirliği yapmak üzere burada olduğumuzu ifade etmek isterim” dedi.

DAMIZLIK KOYUN VE KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ ZİYARETİ

Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni de ziyaret eden Başkan Çakır, burada, göreve yeniden seçilen birlik başkanı İhsan Akın ile yeni yönetim kuruluna ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. 

Malatya için tarım ve hayvancılığın çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Çakır, “Kayısı ve tarım Malatya için ne kadar önemliyse hayvancılık da o kadar önemli. Son yıllarda hayvancılık alanındaki gelişmeler bizleri sevindiriyor. Birliklerimizin de bu alanda önemli çalışmalar yapmaları sonucu hayvancılıkla ilgili ciddi mesafeler alındı.” ifadelerini kullandı.

Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın da tarım ve hayvancılıkla ilgili her konuda Büyükşehir Belediye Başkanına başvurduklarında, kapısının hep açık olduğunu kaydederek, “Sayın Başkanımız bizlere her zaman yardımcı olmuştur. Özellikle yeni yapacağımız projelerde olsun geçmişte yaptığımız projelerde olsun Sayın Başkanımız gerçekten bütün yetiştiricilerimizin dün olduğu gibi bugün de yanındadır. Bundan dolayı  yetiştiricilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız