SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Maç Final Havasında'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:59:46
'Her Maç Final Havasında'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp 2. başkanı İlhan Kavuk, ligde her maçlarını final havasında oynadıklarını söyledi. 

Kartalspor ile sahalarında oynadıkları karşılaşmada hesapta olmayan bir beraberlik aldıklarını ifade eden Kavuk, "Sezon başında beri her maça final havasında çıkıyoruz. Bu bizi fazla gergin tutuyor ama haftalar geçtikçe buna alışıyoruz. Ligde ilk 4 haftada aldığımız galibiyetlerin ardından Kartalspor ile berabere kaldık. Bunlar futbolun içerisinde olabiliyor. Önümüzdeki haftalarda bu 2 puanlık kaybı telafi etmek istiyoruz" dedi.

Kavuk, Kartalspor maçının kendileri için geride kaldığını belirterek, "Kartalspor maçında kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz. Sahamızda böyle bir puan kaybı yaşamak istemezdik. Hesapta olmayan bir beraberlik aldık. Ama bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzde Turgutluspor maçı var. Takım olarak bu maça odaklandık. Turgutluspor deplasmanında istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp, yeniden galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız