SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Maç Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:22:23
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’da, teknik direktör Özcan Kızıltan, takım olarak eksikleri gidererek, iyi olan yanları mükemmel hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde basın mansuplarıyla bir araya gelen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, ligde geride kalan 8 hafta ve Play-off süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ligin 30. haftasında Ofspor ile önemli bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Kızıltan, “Her maç bizim için önemlidir. Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Geride kalan haftada Ofspor ile önemli bir karşılaşma oynadık. Güzel bir karşılaşma oldu. Ciddi bir rakipti. Küme düşme hattından uzaklaşmak istiyorlardı. Bizde Play-off’u garantilemek istiyorduk. Bu anlamda çekişmeli bir karşılaşma oldu ve neticede 1 puanla Malatya’ya döndük” dedi.

Kızıltan, Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Bursa temsilcisi İnegölspor’u yenerek, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirterek, “Bu hafta sahamızda İnegölspor’u ağırlayacağız. İnegölspor’u tebrik ediyorum. Geçtiğimiz sezon güzel bir yapılanmayla 3. Lig’den çıkıp, 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veriyorlar. Bu doğru işlerin yapıldığını gösteriyor. Kadrosunda benimde birlikte çalıştığım ve iyi tanıdığım futbolcular var. Ciddi bir rakip. Bu anlamda önemli bir maç olacak. Play-off’a kalırsa, oradaki ciddi rakiplerimizden birisi olacak” diye konuştu.

"Daha İyiye Gidiyoruz"

Tecrübeli teknik adam, takım olarak her hafta daha iyi bir konuma geldiklerine değinerek, şunları söyledi: 

“Her hafta daha iyi olan, üstüne biraz daha koyan bir yapıdayız. Of deplasmanından belki 3 puanı getiremedik ama geride kalan 8 haftada en çok pas yaptığımız, topa en çok sahip olduğumuz bir karşılaşmaydı. Yakaladığımız birçok pozisyonu gole çeviremedik ancak takım olarak birlikte oynadığımız en iyi maçlardan biri olarak görüyorum. İnşallah Pazar günüde kendi taraftarımızın önünde İnegölspor karşısında da düşündüğümüz futbolu oynayıp, istediğimiz sonucu alırız. Bunu başarabileceğimize inanıyorum.”

"Futbolda Sonuç Çok Önemli"

Takımın eksiklerini giderip, iyi yanlarını mükemmel hale getirmek için çalıştıklarını ifade eden Kızıltan, “Tabi ki futbolda sonuç çok önemlidir. Ama bizim hedeflediğimiz noktada her hafta eksiklerimizi gidererek, iyi yanlarımızı mükemmel hale getirmeyi planlıyoruz. Çünkü Play-off’ta, tek maçlık sistemde üzerinde durmamız gereken olaylar var. Ben bu anlamda oyuncularımızın çalışmasından, gayretinden ve özverilerinden gayet memnunum. Antrenmanlarda da oldukça istekliler. Antrenman sahasına 30 dakika önceden gelen, zevkle ve istekle birlikte olmaktan memnun olan bir oyuncu grubu haline geldik. Bu beni çok mutlu ediyor. Bunu oluşturabilmek kolay değildir. Ama bunu oluştura bildikten sonrada işler kolaylaşır” ifadelerini kullandı.

"Kadro İstikrarı Önemlidir"

Tecrübeli teknik adam, Play-off’a doğru konsantre olarak gitmek istediklerini kaydederek, şunları anlattı: 

“Ben bütün oyuncularımızın çalışmalarından memnunum. Belki her hafta 11’ler değişebiliyor ama birbirine çok yakın özellikle, kalitede ve kariyerde oyuncuların olması, formayı kapma arzusu içerisinde bu tür rekabet ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu anlamda iyi işlerde oluyor. Bu istikrarsızlığın getirdiği değil, rekabetin getirdiği bir durumdur. Bende bundan ayrıca mutluluk duyuyorum. Önemli olan takım olarak sağlam ve sağlıklı bir şekilde, kafalarımızı Play-off’a doğru konsantre etmemiz gerekiyor. Futbolda kadro istikrarı önemlidir. Ancak rekabet ortamı takımın performansını daha da yukarı çıkarır. Herkes forma bekliyor ve oynamak istiyor. Bu oyunda herkes yer almak ister.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız