SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Maçımız Final"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:25:11
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Ligin 12. haftasında Pazar günü sahasında Fethiyespor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı takım, karşılaşmanın hazırlıklarına sürdürdü. TFF antrenman sahasında, teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlıkları bulunan İrfan Başaran ve Caner Ağca katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Onur Acar takımdan ayrı çalıştı.

UĞUR: "HER MAÇA FİNAL GÖZÜYLE BAKIYORUZ"

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yoğun bir maç trafiğinden çıktıklarını ifade eden Uğur, zorlu maçlar oynadıklarını dile getirdi. Samsunspor ile oynadıkları 120 dakikalık kupa müsabakasının ardından deplasmanda Hacettepespor ile karşılaştıklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Genç, dinamik, ne yaptığını bilen ve belki de önümüzdeki yıllarda Türk futboluna damga vuracak oyunculardan kurulu bir takımla mücadele ettik. Böyle bir takıma karşı net bir skorla kazanmamız tabii ki mutluluk verici" dedi.

Uğur, takım olarak şampiyonluk hedeflerinin olduğunu belirterek, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla yollarında ilerlediklerini kaydetti. Şampiyonluğa giden yolun kolay olmayacağını dile getiren Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Şampiyonluk kolay kazanılmıyor. Ama bir gerçek var ki, Yeni Malatyaspor hangi müsabakasını oynarsa oynasın final niteliği taşımaktadır. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Bütün oyuncularımızı da buna göre hazırlıyoruz. Ligde kalan müsabakaların hepsini final oynuyormuş gibi görüp, engelleri birer birer bertaraf etmek istiyoruz. Tabii hiçbir müsabaka kolay geçmiyor."

"İSTEDİĞİMİZ SKORLA AYRILACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Tecrübeli teknik adam, Fethiyespor maçı hazırlıklarını birçok eksikle sürdürdüklerini ifade ederek, Fethiyespor maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini dile getirdi. Uğur, hazırlıkların iyi geçtiğini belirterek, "Fethiyespor maçı hazırlıklarına dünden itibaren başladık. Eksiklerimiz var. Zorlu geçecek bu karşılaşmadan da istediğimiz skorla ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Sakat futbolcuların durumlarının netlik kazanmadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Orta saha oyuncusu Caner Ağca'nın durumu net olarak belli değil. Serkan Çalık kart cezalısı olduğu için Fethiyespor maçında forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Onur Acar takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Orta saha oyuncumuz İrfan Başaran'ın Fethiyespor maçında oynaması zor görünüyor. Bu sıkıntılar nedeniyle diğer oyuncularımızın devreye girmesini arzu ediyoruz. Gönül isterdi ki, bu müsabakalarda hiçbir oyuncumuzdan yoksun olmayalım ama bunlar futbolun doğasında var. Biz her şeye rağmen iyi bir takım ve aileyiz. Şart ne olursa olsun inanıyoruz ki saha içerisinde ne yaptığını bilen, mücadele etmeyi ön planda tutan bir Yeni Malatyaspor olacaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız