SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Her Maçımız Final.. Bu da Öyle..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gaziantep maçını değerlendirdi ve bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Doğan, TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz'ın sorularını yanıtlarken, son haftalarda takım oyununu daha iyi oynamaya başladıklarını belirtti.

Doğan'ın açıklamaları şöyle:

"TAKIM OYUNU OTURMAYA BAŞLADI.."
"Her maçı final havasında oynamak zorundayız. Bu haftaki rakibimiz, özellikle deplasmanlarda çok iyi sonuç alıyor. İçerde galibiyetleri yok, özellikle bütün galibiyetlerini dışarıda aldılar.

Bizde son haftalarda takım oyunu oturdu. Üstelik de oyuncularımızın özgüveni yavaş yavaş yerine gelmeye başladı. Kendi seyircimiz önünde avantajımız var. Mutlaka buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ligin 2. yarısına daha moralli ve güvenli bakmak açısından çok önem arzediyor bu maç. Artık tüm hazırlıklarımızı yapacağız, maçı bekleyeceğiz."

"KAZANMAMIZ GEREKLİ.."
"Tabi ki, burada geçen hafta aldığımız galibiyet bu maçın önemini çok daha artırdı. 2. yarıya daha rahat ve nefes alarak girebilmemiz için bu kazanmamız gerekli. Ama futbol bu, oynamadan kazanılmıyor. Biz kazanacak güçteyiz. Onların eksikleri olduğunu biliyoruz. Ama biz de geçen hafta 5-6 oyuncu eksiğiyle gittik. Biz hiçbir zaman eksiğin arkasına sığınmıyoruz. Çıkıyoruz 11 kişi ile sahaya mücadele ediyoruz ve geçen hafta böyle oldu.

Bu hafta da yine eksiklerimiz var. Şansımız, Ömer’in iyileşmesi. Mustafa Özkan’ın tedavisi devam ediyor. Ramazan’ın bileğindeki şişlik devam ediyor. Bilal’ın bel tutulması vardı, önceki yıllardan kaynaklanan sakatlığı var. İnşallah maç gününe kadar sakatlarımız artmaz, elimizdeki mevcut kadronun en iyisini sahaya çıkarırız ve galibiyetle ayrılırız."

"BİRAZ HAKSIZLIKLARA UĞRADIK.."
"İç sahada önemli maçlar oynadık. Konya’yı yendik. Ankaragücü ile iki etap bir maç yaptık. İçerdeki maçları söylerken, geriye dönüp bakın, biraz haksızlıklara uğradık. İnşallah bu hafta öyle bir haksızlık olmaz. Çünkü çok hayat memat maçları oluşmaya başladı. Diyarbakır maçını, Denizli maçını içerde kazanamadık. Hafızalarınızı zorlayın sebepleri görürsünüz.

Ama artık biz futbolcularımızı her zaman bu tür maazeretlerin dışında tutuyoruz. Ama kendi fikrimi de camiamın fikrini de söylemem lazım. İçerde de inşallah ikinci galibiyetimizi alırız."

"ELİMİZDEKİ MALZEME BU.."
"Bir gerçek var. Elimizdeki malzeme bu ligi götürecek malzeme değil. Ama bu çocuklar yüreklerini sahaya koyuyorlar. Disiplinli oynuyorlar. Elimizdeki malzemeyle alınabilecek en iyi verimi aldık diyorum.

14 puan önemli bir puan. En azından hesabımız yukarılardan kopmamak. Adayların çoğalmasını sağlamak. Şimdi de avantajlı duruma gelmek için bu maçı almamız lazım. 3 puan sisteminde çok rehavete kapılmak doğru değil. Çünkü iki maçta takımın şekli değişebiliyor. Onun için her maça final gözüyle bakıyoruz."

"SON HAFTALARDA TARAFTAR DA KIPIRDADI.."
"Benim ilk geldiğim maçlarda, bıraktığım dönemdeki taraftarı bekliyordum. Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Ama son haftalarda takımın kıpırdaması onlara da büyük bir gayret getirdi. Mesela Pazartesi günü Türkiye’nin hiçbir yerinde hınca hınç dolmaz. Ankaragücü maçında taraftarımız böyleydi. Bunun bilincine vardı.

Camiada büyük bir hareketlenme var. Bunlar bizim avantajımız. Bu maçta 90 dakika takımın onların desteğine çok ihtiyacı var. Bu hareketler tribünlere yayılırsa, belirli bir köşedeki seyirci değil de, bütün tribünler takımını desteklerse, biz de onları mahçup etmeyeceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız