SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Maçımız Final..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Cafer Aydın, her maçı galip bitirmek zorunda olduklarını söyledi.

Aydın, iyi bir galibiyet serisi yakaladıklarını belirterek, galibiyet serilerini hafta sonu oynayacakları Çankırı Belediyespor karşılaşmasında da devam ettirmek istediklerini kaydetti. Aydın, play off'a kalmak istediklerini ve bunun içinde ellerinden gelen mücadeleyi ortaya oyacaklarını ifade ederek, "Göreve geldiğim zaman takıma yabancı olmadığımı söylemiştim. Kısa bir ayrılık yaşadık. Göreve geldiğimde takım olarak bir hedefimiz vardı. Bu hedef doğrultusunda çalışmalara başladık. Her hafta üzerine koyarak, ilerlediğimize inanıyorum. Hem skor hem de oyun olarak iyiye gidiyoruz. Son Adıyamanspor maçında belki de sezonun en iyi futbolunu oynadık. Bundan sonraki maçlarımız final niteliği taşıyor. Biz geriden geliyoruz ve arada 4 puan fark var. İskenderun Demirçelikspor ile aramızda 4 puan fark var. Beypazarı Şekerspor ile aramızda 7 puan fark var ama biz bunu 4 puan olarak düşünüyoruz. Çünkü Beypazarı Şekerspor ile oynayacağımız bir karşılaşma var. Lig sonuna kadar bu puan farkını eritip, play off'a kalmak istiyoruz. Bu nedenle her maç final niteliğinde ve her maçı kazanmak zorundayız. Bizim puan kazandığımız haftalarda rakiplerimiz puan kaybettiğinde bizim için daha da anlamlı olacak. Sezon sonuna kadar bu böyle devam edecek" dedi.

"HER MAÇI GALİP BİTİRMEK ZORUNDAYIZ"
Her takımın puan kaybedebileceğini kaydeden Aydın, "Herkes puan kaybedebilir. Bizde puan kaybedebiliriz. Sonuçta son hafta oynanacak olan maçlar büyük önem taşıyor. O yüzden her maça galibiyet parolasıyla çıkıp, kazanmak istiyoruz. Rakiplerimizin ne yaptığı çok önemli değil. Sezon sonuna kadar kendi işimizi yaparak, puan farkını eritmek istiyoruz. Her takım puan kaybedebilir. Ama rakiplerimizin puan kaybettiği haftada bizim puan kaybetmememiz gerekiyor. O yüzden de her maçı galip bitirmek zorundayız"
diye konuştu.

"HERKESİN BİR HEDEFİ VAR"
Grupta her takımın hedefinin olduğuna dikkat çeken Aydın, "Çankırı Belediyespor maçının da diğer maçlardan bir farkı yok. Yine galibiyet için gideceğiz. İnşallah oradan 3 puanla dönüp, bir sonraki haftayı düşüneceğiz. Fikstür avantajı diye bir şeye inanmıyorum. Herkes kekresi yenebilir. Herkes herkesten de puan alabilir. Sonuçta bütün takımlar galibiyet için sahaya çıkıyor. Şampiyonluğa oynayan, Play-off'a oynayan ve küme düşmemeye oynayan takımlar var. Herkesin bir hedefi var" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Aydın, taraftarın kalan maçlarda tribünleri doldurmasını isteyerek, "Çankırı Belediyespor maçını galip bitirdiğimiz takdirde, Bandırmaspor maçında daha fazla taraftarın olacağına inanıyorum. İnşallah Çankırı'dan 3 puanla döneriz. Dolu stada oynamak bizim için daha güzel oluyor. Ayrıca Adıyamanspor maçında taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız