SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Mahalleye Prestij Caddesi'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, son mahalle toplantısını Turgut Özal Mahallesi'nde yaptı. Çakır, ana arterler başta olmak üzere her mahalleye birer prestij caddesi oluşturacaklarını bildirdi.

Çakır'ın, söz konusu mahalle toplantısına ilişkin olarak yayınlanan Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Halk günlerini mahallelerde yapmaya devam eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Turgut Özal Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Turgut Özal Mahallesi çocuk parkında gerçekleştirilen halk gününe Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Alican Bozkurt, Ahmet Ceyhan, Abuzer Kabakaş, bazı daire müdürleri, Mahalle Muhtarı Ali Menekli ile Mahalle sakinleri katıldı.

Tolantı sırasında mahallenin istek ve sorunları ile ilgili Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bir dosya sunan mahalle muhtarı Ali Menekli, yapılan toplantıdan dolayı teşekkür etti.

Halk günlerini mahallelerde yapmanın önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sorunları yerinde tespit edebilmek, vatandaşları dinlemek, vatandaşın yapılmasını istediği çalışmalarla ilgili istişare etmek amacıyla halk günlerini mahallelere taşıdıklarını söyledi.

Başkan Çakır, “Arkadaşlarımızla birlikte buradaki eksiklikleri dikkate alarak planlamalar yapacağız. Yollarımızda defalarca tadilat yapılmasından dolayı bozukluklar var. Biz doğalgaz çalışmalarının çekilmesinden sonra özelikle ana halterlerimiz başta olmaz üzere her mahallemizde birer tane prestij caddesi oluşturacağız. Bunlardan birisini de Beydağı Devlet Hastanesi giriş güzergahı olacak” dedi.

Halk Günlerinin mahallelerde yapılmasının çok anlamlı olduğunu belirten vatandaşlar, kendilerine zaman ayıran Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederken, çocuklar da çiçek verdiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız