SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Mevsim Uygun Olacak"

0
Güncellendi - 2018-07-11 03:23:33
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, öğrencilerin isteği üzerine Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu yolunu yeniden projelendirdiklerini bildirdi.

Kış aylarında araç ve öğrencilerin çıkmakta büyük zorluk çektiği okul yolu, öğrencilerin Başkan Eser'den ricası üzerine yeni bir güzergah belirlenerek daha az eğimli bir yol planı çıkarıldı.

Yol açma çalışması öncesi sahada incelemelerde bulunan Eser, yaz kış araç ve yayaların rahatça kullanabileceği yeni bir yolu öğrencilere kazandıracaklarını söyledi.

Yeni eğitim yılına hazır olacak yolun daha az eğimli olacağına değinen Eser, şunları kaydetti:

"Öğrenci kardeşlerimizin kış aylarında yaşadıkları zorlukları tarafımıza ilettiler. Biz de onların eğitimlerini en güzel şekilde almalarının önündeki engelleri kaldırmak adına yeni bir proje hazırlayarak güzergahı değiştiriyoruz. Yeni açacağımız yolun, kullanımı kolay ve eğimi daha düşük. Araç ve yaya kullanımı için her mevsim uygun olacak. Aynı zamanda 2. Etap TOKİ konutları da bu yolu tercih edebilecek. İlerleyen yıllarda tabi ki yapılaşma arttıkça yolumuz en güzel şekilde vatandaşımıza hizmet edecektir."

Başkan Yardımcısı Ahmet Delibaş’tan yapılacak yol hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Eser, daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hemşehrilerini dinledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız