SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Ne Kadar Milletvekilliği Sona Ermişse de.."

0
Güncellendi - 2018-07-05 21:32:46
A- A+ PAYLAŞ

Yeniden aday gösterilmemesi nedeniyle, ilgili yasa gereği milletvekilliği görevi 24 Haziran seçim günü sona eren AKP eski Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.  Şahin, Başkan Gürkan’ın tarihi eserler başta olmak üzere Malatya’ya büyük hizmetler kazandırdığını söyledi.

Eski Milletvekili Mustafa Şahin, beraberinde AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Battalgazi Belediyesi’nde bir araya geldi. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın vekilimi bura görmekten, ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Tabi vekilimiz 24 Haziran ile birlikte 24 Haziran öncesi yoğun bir çalışma içerisinde oldu. Yani parti noktasında ben varım, yoğum mantığı içerisinde değildi. Hakikaten partinin yükselmesi, yücelmesi noktasında yoğun bir çalışma içerisindeydi. Bu çalışmalarından dolayı ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bugünde kendileri bizleri ziyaret ettiler. Bu nezaket ve incelikten dolayı da kendilerini tebrik ediyorum. Vekilimiz tabi bizim her zaman vekilimizdir. Kendileri fiilen görevli olduğu süre içerisinde hakikaten Battalgazi'deki projelerin takibi noktasında, onların ödeneklerinin aktarılması noktasında, Battalgazi'de ki işlerin yapılması noktasında, bürokratik engellerin kaldırılması noktasında büyük gayet ve çaba gösterdi. Bu anlamda sayın vekilimize müteşekkir olduğumuz bütün personelimiz ve Battalgazi halkı adına da teşekkürlerimizi ifade etmek istiyoruz. Ortak paydamız Malatya'dır, ortak paydamız Battalgazi'dir. Battalgazi'nin ve Malatya'nın çağdaş ve modern bir sıfata kavuşması noktasında, Battalgazi'nin mazisine layık istikbale hazırlanması noktasında bizler, yerel anlamda elimizden gelen gayreti ve çabayı gösterdik. Genel hizmetler noktasında da sayın vekilimiz Ankara'da ki iş ve işlemlerimizi takip etme ve ödeneklerin buraya kolay aktarılması noktasında büyük gayret ve çaba gösterdiler. Ben bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyorum. Her ne kadar milletvekilliği fiili anlamda sona ermişse de gönül anlamında bizim milletvekilimizdir, Battalgazi'mizin öz evladıdır, Battalgazi'mizin milletvekilidir” dedi.

Şahin ise,  “İl başkan vekilimiz Mahmut Üner Özer kardeşimiz ile 2004'ten bugüne kadar Battalgazi ilçesinin başkanlığını üstlenen, sorumluluk bilinci içerisinde Battalgazi'mize, Eskimalatya'mıza yapmış olduğu bu güzel çalışmalardan dolayı gerçekten takdire şayan bir hizmet adamı olduğunu gördüğümüz, büyükşehir statüsüne kavuştuktan yine şehrin metropol ilçesinden biri olan Battalgazi ilçemizin Belediye Başkanlığını yapan Selahattin Gürkan başkanımıza ben teşekkür ziyareti babında geldik. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendine teşekkür ediyoruz, hem de 24 Haziran seçimlerinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı ellerine sağlık diyoruz. Gerçekten o tarihi dokuyu bugüne kadar mezbeledik diyebileceğimiz, tamamen atıl bir vaziyette olan o ecdat yadigarı olan güzelim yerleri ayağa kaldırmada gerçekten çok büyük emekleri geçtiler. Bu belediye binalarının yapılması olsun, diğer tarafta Orman Bakanlığından alıp da takas noktasında onlara kazandırmış oldukları özellikle Devlet Su İşlerinin, Orman İl Müdürlüğünün, Meteoroloji birimlerinin tamamının bir araya toplanmasında, Sivas yolundaki emekleri gerçekten çok büyüktü. Ben bu binanın Malatya'ya kazandırılması, hem de o binanın şehir içerisinden çıkarılıp, şuanda şehre önemli bir dokuyu kazandırılması noktasında yaptıkları çalışmalar meydanda. Özellikle bu bölgede Yeşil kuşağında Malatya'ya kazandırılmasın da güzel emekleri geçti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hem milletimizin, yerel yönetimlerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Resimde ki bu iki İnsan aslen Malatyalı (Battalgazi-Eski Malatya-Aşağışeher) olmasına rağmen siyasette dik duramadıkları için bugün Malatya Belediyesini Adıyamanlı AKP'lilere teslim ettiler. Onun için AKP'nin Malatya A takımda yoklar Bu nedenle hiç kimse onları özlemeyecek Yapılacak yerel seçimde Selahattin Gürkan aday gösterilmeyecek oda MHP'den aday olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kemal (5 yıl önce)
    Bu şehir her geçen gün eksikliğinizi fark edip sizi çok ama çok özleyecek , siyasette farklı bir duruş ve tavrınızla ,insani ilişkilerinizle, cömertliğiniz , misafirperverliğiniz , cesaret ve yürekliliğiniz, dava adamlığınız ve ilimize yaptığınız devasa katkılara rağmen birgün olsun bu yaptıklarınızı reklama şova dönüştürmeyişinize hayranız Murat beyin ifadesiyle tek kelime sn Mustafa Şahin vekili nasıl bilirsiniz diye sorulduğunda , ADAM GİBİ ADAM ancak böyle olur her şeyi ifade eder sizi tarif için. Yolunuz ve bahtınız açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • ihsan (5 yıl önce)
    iki güzel insan, Allah sizlerden razı olsun. #seviliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Evet Mustafa ŞAHİN bey adam gibi adam olan milletvekillerinden birisidir. Kendisine Malatya halkı için Malatya için yaptıklarından dolayı Malatya adına teşekkür eder, tekrar aday gösterilmediği halde partisine küsmeyerek çalışmalarını sürdürdüğü için de ayrıca tebrik ederim...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla