SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Noktada Çalışıyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Ahmet Çakır, hem alt hem de üst yapı çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdi ve "Alt yapıyı yeniliyoruz, üst yapıyı modern hale getiriyoruz." dedi.

Çakır'ın Kırçuval Mahallesi'ndeki inceleme ve açıklamalarına ilişkin belediye bülteni şöyle:

"Mahallelerde bulunan çocuk parklarına vatandaşların duyarlı ve sahip çıkmasını isteyen Başkan Çakır, “Vatandaşlarımız mahallelerindeki parkları koruyup, temiz tutmalı. Ayrıca, çöpleri vaktinden önce dışarı çıkaranları uyarmalı. Çünkü Malatya ortak evimiz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır Kırçuval Mahallesinde incelemelerde bulunup, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle görüşüp, sorunlarını dinledi.

22 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilen mahalle gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, bazı belediye meclis üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, Kırçuval Mahalle Muhtarı Hıdır Kahve ile Mahalle sakinleri katıldı.

Kırçuval Mahallesinin sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ileten Kırçuval Mahalle Muhtarı Hıdır Kahve, mahallelerine taziye evinin yapılmasını isteyerek, “Buraya kadar gelip, mahallemiz sakinlerini dinleyip, sorunlarıyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Mahallemizde asfaltlama sorunu giderildi” dedi.

Mahalle gezilerindeki amaçlarının mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sorunlara ortak çözümler üretmek olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Kırçuval Mahallemizin sorunlarını yaptığımız planlama çalışmaları kapsamında çözmeye gayret ediyoruz. Alt yapıyı yeniliyoruz, üst yapıyı modern hale getiriyoruz. Malatya genelinde her noktada çalışmalar yapıyoruz. Cezmi Kartay Caddemizde de çalışmalar sürüyor. Caddemizi Malatya’ya yakışır bir hale gelecek” dedi.

Mahallelerde bulunan çocuk parklarına vatandaşların duyarlı ve sahip çıkmasını isteyen Başkan Çakır, “Vatandaşlarımız mahallelerindeki parkları koruyup, temiz tutmalı. Ayrıca, çöpleri vaktinden önce dışarı çıkaranları uyarmalı. Çünkü Malatya ortak evimiz” dedi.

Kırçuval Mahallesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mahalle esnaflarını ziyaret ederek, bir süre sohbet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız