SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Noktada Çok Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2018-02-05 20:19:01
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) KOSGEB ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle gerçekleştirilen girişimcilik eğitim programına katılan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

MTTB il binasında düzenlenen sertifika törenine Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, KOSGEB Müdürü Murat Seki ve Kursiyerler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Malatya MTTB İl Başkanı Mehmet Sağdıç, "MTTB olarak 1916 ‘dan bu yana milli ve manevi duygulara hitap eden bir kuruluşuz. Bu gün he yeni iş kuran arkadaşlarımızın milli, manevi ve yerli duygularla ekonomimize katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise MTTB ‘nin yaptığı güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "MTTB 1916 yılında kurulmuş, o günde düşman 4 bir taraftan saldırmış hasta adamı yok etmek için ve o gün MTTB olarak kurulan bu çatı kuruluşumuz mücadelesini hiç bırakmamış ve şu anda ülkemizi yöneten büyüklerimizin yetiştiği bir ocak" şeklinde konuştu.

Çalışmakta başka bir yolların olmadığını vurgulayan Polat, "Çalışacağız, çok çalışacağız başka yolumuz yok, bulunduğumuz her noktada çok çalışacağız. Bu ülküye büyütmenin başka bir yolu yok" diye konuştu.

Yapılan konuşmalar ardında girişimci adaylarına sertifikaları verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız