SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Noktaya Kaliteli Hizmet"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:20:45
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Tesisler ve Makine Şube Müdürlüğü tarafından yenilenerek kapasitesi artırılan emisyon tesisinde incelemelerde bulunup, tesis hakkında açıklamalarda bulundu. 

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert ile bazı şube müdürleri de katıldı.

Malatya’nın alt ve üst yapı sorunlarını kısa, orta ve uzun vadede planlar yaparak çözmeye çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 5 yıllık süreçte yapılması planlanan çalışmaların alt yapısını oluşturmaya başladıklarını, bu oluşumun en önemli parçalarından bir tanesinin de emisyon tesisi olduğunu söyledi.

Yapılan planlamaları anlatan Başkan Çakır, “İlçelerimize daha kaliteli hizmetler üretmek için ilk olarak taş ocakları kurduk. Birkaç tesisimiz üretime başladı. Seyyar konkasör makinesi aldık. Yine başta iş makineleri olmak üzere kamyonlar aldık. Yeni saha ekipleri kurduk. Emisyon Tesisimizi de bu çalışmalar kapsamında yeniledik. Bu tesisimiz saatte 20 ton emisyon üretebilecek kapasitede planlandı. Hedeflemiş olduğumuz 5 yıllık stratejik plan içerisinde yapacağımız asfalt miktarına cevap verebilecek bir alt yapı merkezini daha hazırlamış olduk. 1 ay içerisinde bu tesisimizin açılışını yapacağız. Önümüzdeki günler içerisinde yeni iş makineleri daha teslim alacağız. Her noktada, her ilçede tesislerimizi, alt yapılarımızı oluşturduk. Teknik konularda uzman arkadaşlarımız sahayı gezerek hangi bölgelerde hangi yolların yapılacağı konusunda aciliyet sırasına göre planlamalar yaptılar. Malatya’yı daha modern bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Malatya’nın her noktasına, en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız