SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Her Öğretmenin Adını Yazdırdı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:39:32
Her Öğretmenin Adını Yazdırdı
A- A+ PAYLAŞ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Öğretmenler Günü dolayısı ile 2 bin 150 öğretmene kalemle birlikte kutlama mesajı gönderdi. 

Tokat’ta Öğretmenler Günü dolayı ile Başkan Eroğlu, öğretmenlere anlamlı bir hediye gönderdi. Başkan Eroğlu’nun talimatları ile özel olarak öğretmenler günü dolayısı ile hazırlanan kalemler zabıta ekipleri tarafından okullara ulaştırıldı. Ayrıca Tokat Belediye Başkan Vekili Abdullah Karataş da düzenlenen programlarda Başkan Eroğlu’nun hediyesi olan kalemleri bizzat öğretmenlere hediye etti. Öğretmenler ise isimlerinin yer aldığı özel kalem hediyesinden dolayı ayrı bir sevinç yaşadı.

Başkan Eroğlu, öğretmenlere gönderdiği kutlama günü mesajında ise şu sözlere yer verdi: “Öğretmenlik manevi doyumu hiçbir meslekte bulunmayan bir gönül uğraşı. Sizler, hepimizin gönlünde çok özel bir yer tutmaktasınız. Bizler de, bilhassa kültür ve medeniyetimizde, öğretmenlerimizi anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz saymaktayız. Zira, ilim ve irfan sahibi kimselere hürmeti, bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi şiar edinmiş bir millet olarak, her öğretmeni, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığı olarak görmekteyiz. Sizler gelecek nesillerin en büyük Mimarısınız. Değerli öğretmenim; 37 yaşında Tokat’ı yönetmesi için seçtiğiniz Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da sizin eseriniz değil mi? Türkiye iyi yetişmiş, genç ve dinamik nüfusuyla eğitimden sağlığa, adaletten emniyete büyük başarılara imza atıyor, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Hiç şüphesiz, milletçe elde ettiğimiz bu başarıda, kat ettiğimiz mesafede en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakarca görev yapan öğretmenlerimize aittir. Bu bakımdan, insana yapılan her türlü yatırıma büyük değer atfediyor, öğretmenlerimizi baş tacı ediyor, emeklerini takdirle karşılıyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki; Kalem aklın dilidir. Geleceğe ışık tutan ve nesilleri geleceğe hazırlayan, çocuklarımızın ve gençlerimizin elini tutan ve ellerine kalem tutuşturan öğretmenlerimizdir. Biz de Tokat Belediyesi olarak, gerek siz kıymetli öğretmenlerimizin, gerek öğrencilerimizin, gerek eğitim kurumlarımızın her türlü gereksinimi ve talebini öncelikli görevimiz biliyor, elimizden geleni fazlasıyla yapmaya gayret gösteriyoruz. İnanıyoruz ki, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, ideallerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmelere uzak kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır. Bu anlamlı günde, kutsal görevinizi aşkla, şevkle ifa eden siz değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nüzü yürekten kutluyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız