SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Öneriye Açığız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:33:57
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ile Malatya Aktif İş Adamları Derneği Başkanı Suat Sarın’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlere Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, başkan yardımcısı Ertan Mumcu’da katıldı.

MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt’u ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Bozkurt’a yeni görevinde başarılar diledi.

Sivil toplum kuruluşlarıyla daima istişare halinde olduklarını belirten Başkan Çakır, “Her düşünceye, fikre ve öneriye açığız. Mali Müşavirler Odamız kentin yönetiminde her daim fikir üretebilen sivil toplum kuruluşlarımızdan biri. Sayın Ramazan Bozkurt’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

MAKİAD 

Malatya Aktif İş Adamları Derneği Başkan Suat Sarın’ı da ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Dernek Başkanı Suat Sarın’a yeni görevinde başarılar diledi.

MAKİAD’ın, Malatyalı iş adamlarını bir araya getirerek, Malatya ekonomisine katkı sağladığı gibi sosyal hayata da destek verdiğini belirten Başkan Çakır, “Şehir ekonomisi ne kadar gelişirse sosyal hayatta o kadar büyüyor. Makiad derneğimiz Malatyalı iş adamlarımıza rehberlik ediyor. Derneğimizin yeni başkan Suat Sarın ile de önemli ve güzel işler yapacağına inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirten MAKİAD Başkanı Suat Sarın ise Malatya’nın çok hızlı gelişen bir kent olduğunu söyledi.

Sarın, “Malatya da her yer bir şantiye hummalı bir çalışma var. Malatya’nın her noktası ayrı bir güzelleşiyor. Bunu dışarıdan gelen misafirlerimizde söylüyor. Eğitim kurumlarımızda bazı çalışmalar yaparken eğitime verdiğiniz destekler konuşuluyor. Ben vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız