SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Öneriyi Dikkate Alıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-02-15 20:38:51
A- A+ PAYLAŞ

Göreve yeni seçilen Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Fatma Altaş, beraberinde yeni yönetimi ile birlikte  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

6.dönem Mimarlar Odası Şube yönetimi olarak seçildiklerini belirten Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Fatma Altaş, kendilerini kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Mimarlar Odası yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır mimarlık mesleğinin özel bir meslek olduğunu söyledi.

Başkan Çakır özetle şunları söyledi:

“Şehirleşmeden parklara, kısacası her türlü yaşam alanlarının planlanması, mimarların çalışmaları ile oluşuyor. Mimarların bir konuya bakışı ve bize sundukları proje çok önemli. Yerel yönetimler olarak ortaya koyduğumuz her projede  mimarlarımızın  görüşlerinden  ve ufuklarından faydalanıyoruz.  Mimarlarımız  ilimizdeki her dokunun gelişmesine katkı sunuyorlar. Bizler yerel yönetim anlayışımızda  şeffaflık kadar ortak akılla da vurgu yapıyoruz. Dışarıdan gelen, kentte yaşayan bütün odalarımız bizim için çok önemli. Şehrimizin gelişmesi adına bize sunulan her  öneriyi dikkate alıyoruz. Sizlerin önerisi de bizim için önemli. Bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Gelecekte çocuklarımızın yaşayacağı şehirleri inşa ediyoruz. Sürdürülebilir kentleşme çok önemli. Bu anlayışla hizmetlerimizi yapıyoruz."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız