SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Puan Bizim İçin Avantaj"

A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, aldıkları her puanın kendileri için avantaj olduğunu kaydetti.

İnönü Üniversitesi Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Kurt, “Ligde ilk galibiyetimizi aldık. Grup sonuncusu ile oynadık. Bizim için galip gelmemiz gereken bir maçtı. Diğer oynadığımız rakiplere karşı, bir kumaş alt taraftaydı. Buna rağmen galip gelmemiz gereken bir maç olduğu için iyi mücadele ettik. 3-0 galip geldik. Daha fazlada atabilirdik. Fakat önemli olan üç puandı. Onu da aldık. Mutluyuz” dedi.

Kurt, şampiyonluk hedefi olan takımlara karşı mücadele ettiklerini kaydederek, şunları söyledi: “Biz ilk üç hafta şampiyonluk hedefi olan takımlarla mücadele ettik. Bu ligde mücadele olmayınca, puan alamıyorsunuz. Bir maçın garantisi yoktur. Her rakibimizi ciddiye almamız gerekiyor. Bundan sonraki maçlarda rakibimize daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Bizim için bundan sonra her maç final. Maçlarımıza bu bilinçte hazırlanıyoruz. Bu grupta herkes herkesi yenebiliyor. Grupta belki hiç beklemediğimiz bir takımda şampiyon olabilir. Onun için enteresan bir lig.”

Ligde aldıkları her puanın kendileri için avantaj olduğunu ifade eden Kurt, “Urfa’nın takımı ile oynayacağız. Zorlu bir rakibi konuk edeceğiz. O maçta da alacağımız her puan bizim için çok önemli. Aldığımız her puan bizim için avantaj. Sahamızda oynayacağımız için üç puan parolasıyla sahaya çıkacağız. Maçın zorlu derecesi çocuklar biliyor. Çocuklar diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da sahaya çıkıp ellerinden geleni ortaya koyacaklar” diye konuştu.

Kurt, özellikle gol yollarındaki sıkıntıları çözmeye çalıştıklarını belirterek, “Gol yollarında bazı sıkıntılarımız var. idmanlarda da bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transfer döneminde değiliz. Transfer döneminde birçok arkadaşı denemeye aldık. Takıma uygun olan futbolcu göremedik. Şimdilik bu şekilde devam ediyoruz. İleri uçta sıkıntılarımız var. Bu eksikliğimizi gidermek için çok çalışıyoruz. İnşallah o eksikliğimizde kapatıp, yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Ligi orta sıralarda bitirirsek, bu bizim için büyük başarı” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız