SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Puanın Önemi Büyük"

0
Güncellendi - 2018-02-20 02:05:49
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Bursaspor karşısında aldıkları 1 puanın önemli olduğunu ifade ederek, “Süper Lig’de her alınan puanın değeri ve önemi çok büyük” dedi.

Süper Ligin 22.haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor, rakibiyle 0-0 berabere kalarak, zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmasını bildi.

Ligde geride kalan 22 haftalık süreçte 28 puan toplayan sarı kırmızılılarda, sportif direktör Ali Ravcı, Bursa gibi bir deplasmandan puanla dönmenin önemli olduğuna dikkat çekti.

Ravcı, ligde puanlarını 28’e çıkarttıklarını anımsatarak, “Bursaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldık ve zorlu deplasmandan 1 puanla döndük. Süper Lig’de alınan her puanın önemi çok büyük. Oyunsal anlamda istediğimizi çok fazla yapamasak bile, ligde kalma adına önemli bir puan aldık” diye konuştu.

Takımın Bursaspor karşısında ortaya koyduğu performanstan memnun olduklarını kaydeden Ravcı, “İkinci yarıda geride kalan 5 haftada 6 puan topladık. Süper Lig’de her karşılaşma bundan sonra zorlu geçecek. Alınan her puanın önemi ve değeri haftalar ilerledikçe çok daha değerlenecek. Bu anlamda Bursaspor deplasmanından aldığımız 1 puanın önemi çok büyük. Futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Hepsinin performanslarından oldukça memnunuz. Zorlu deplasman 1 puan, haftayı puanla tamamlamak çok iyi” ifadelerini kullandı.

Ligin 23.haftasında sahalarında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacaklarını kaydeden Ravcı, “Bursaspor maçı bizim için geride kaldı. Takımımız bir günlük iznin ardından yarın Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde toplanarak, hafta sonu Kardemir Karabükspor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. Bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp, sahamızda kazanarak, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Kim ne derse desin, Ali Ravcı son 10 yılda Malatya'nın yetiştirdiği "tek" başarılı spor adamıdır. Ali Ravcı dışında 10 yıldır yetişen bir tane futbolcu, teknik adam veya yönetici gösteriniz lütfen. Yeni Malatyaspor'un son 4 yıldaki başarısının gizli kahramanıdır kendisi.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Hükümet sözcüsü parçalamış yine.Bence kapalı çarşının üstüne heykeli dikilecek adam.!
    0
    0
    Yanıtla