SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şey Aydınlık Olacak"

0
Güncellendi - 2016-03-18 01:17:22
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan, "Güneş var, günler aydınlık olacak inşallah" dedi.

Giresunspor maçında sonradan oyuna giren ve yaptığı müdahalelerle dikkatleri çeken Erdoğan, TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"TEK HEDEFİMİZ KAZANMAKTI"

Erdoğan, Giresunspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Giresunspor karşısında 2-0'ı bulduktan sonra biraz skoru koruma iç güdüsü gelişti. Golü de yiyince, o içgüdü biraz daha arttı. Devre arasında arkadaşlarımıza gerekli uyarılar yapılmıştır. Onlar zaten bu işin bilincinde olan oyuncular. İkinci yarı biraz daha kalemizden uzak, en azından bize korku yaşatmayacak şekilde bir devre geçirdik" dedi.

Oyun anlamında iyi olmasalar da, istedikleri sonucu aldıklarını dile getiren tecrübeli defans oyuncusu, "Oyun olarak Malatyalılara, Malatyasporlulara pek fazla zevk vermedik ama şuan ki önceliğimiz korkulu bölgeden uzaklaşıp, başka bir hedef kovalayabilir miyiz? Onun peşine düşmek. Puan anlamında kazandığımız için mutluyuz. Tabi hedefimizde kazanmaktı" ifadelerini kullandı.

"HENÜZ RAHATLAMADIK"

Erdoğan, bir gazetecinin, "Giresunspor karşısında aldığınız galibiyetle rahatladınız mı?" sorusuna, "Yok rahatlamadık. Rahatlamak için puanlara ihtiyacımız var. Bir an önce bu işi bitirmeliyiz. Önümüzde uzun haftalar var. Pek acil puanlara ihtiyacımız yok ama hem puan olarak rahatlamamız lazım hem de Malatyaspor'a yakışır şekilde mücadele etmek için galibiyet serisine devam etmemiz lazım" cevabını verdi.

"ÜZERİNE KOYARAK İLERLEYECEĞİM"

Tecrübeli futbolcu, gazetecilere kendi performansıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Her maç üzerine koyarak devam edeceğini ifade eden Erdoğan, şunları söyledi: "İlk maçlar zordur. İlk maçı oynamak hiç kolay değildir. Ben kendi oyunculuğuma, kapasiteme ve yeteneklerime güveniyorum. Takıma katkı sağlayacağımı da adım gibi biliyorum. Ama burada oynadığım ilk maçın bu kadar olumlu geçmesi Allah'ın bir lütfüdür.  Bu maçı iyi geçtikten sonra her maç üzerine koyarak, daha iyi bir tablo ortaya koyacağıma inanıyorum."

"TAKIMDA BELLİ BAŞLI ŞEYLER OTURDU"

Önlerinde zorlu Denizlispor maçının olduğunu hatırlatan Erdoğan, zorlu deplasmanda en iyi sonuçla döneceklerine inandıklarını kaydetti.

Erdoğan, iyi bir ekip olduklarını ve iyi bir gidişat yakaladıklarını ifade ederek, "Takımda belli başlı şeyler oturdu. Çok korkulacak bir tablo yok. Alanyaspor maçını izledikten sonra herkeste karamsar bir hava hakimdi. Ama bunu Karabükspor maçını kazanarak çabuk kırdık. Güneş var, günler aydınlık olacak inşallah" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • haluk demir (8 yıl önce)
    sen iyi adamsın giresun maçında çok olumlu top oynadın güven verdin hoca inşallah seni tercih eder
    0
    0
    Yanıtla