SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şey Çok Daha Güzel Olacak"

0
Güncellendi - 2018-09-07 01:01:34
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, Atiker Konyaspor karşısında kendilerine yakışmayan bir futbol oynadıklarını ifade ederek, yaptıkları hataları iyi analiz edip, bu hataları Beşiktaş maçında tekrarlamayacaklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Büyük, Atiker Konyaspor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

Tecrübeli futbolcu, Atiker Konyaspor karşısında kötü futbol oynadıkları öz eleştirinde bulunarak, “Bize yakışmayan bir oyundu. Özellikle ilk 3 haftanın ardından böyle bir futbol oynamak bize yakışmadı. Açıkçası bizde beklemiyorduk ama tabi ki onun nedenlerini araştıracağız, analizlerimizi ona göre yapacağız. Atiker Konyaspor maçında yaptığımız hataları en azından büyük bir bölümünü bir sonraki maçta yapmamaya çalışacağız. Gerçekten çok kötü oynadık. Zaten maça çok iyi başlayamadık. Aslında baskılı başladık ama daha sonra futbol anlamında çok fazla iyi şeyle yapamadık. Antrenmanda çalıştığımız rakibimizin eksik yönlerini bildiğimiz halde doğruları yapamadık. Üzgünüz. Taraftarlarımızı, şehri üzdük ama en az bizde onlar kadar üzüldük. Daha fazla üzüldük çünkü böyle bir atmosferde, ortamda maç kaybetmemiz bize yakışmadı. Kendi sahamızda kaybettik. Yakaladığımız pozisyonlar vardı. Değerlendirebilseydik ya da en azından birisini atabilseydik, maç bambaşka bir boyuta gelecekti. Belki de kötü oyuna rağmen kazanabilirdik” diye konuştu.

Büyük, milli maç nedeniyle lige verilen arada Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydederek, şunları söyledi:

“Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Mücadele ediyoruz. Kazanmak için mücadele ediyoruz ama bazen olmuyor. Bazı şeyler istediğiniz gibi gitmiyor. Kimisi kendi gününde oluyor, kimisi o gün bambaşka bir psikolojide maça çıkıyor. Ama böyle kaybetmek bize yakışmadı. En azından iyi futbol oynayarak kaybetseydik, bir tesellimiz olurdu. Atiker Konyaspor maçı geride kaldı. Analizimizi yaparak, yaptığımız hataları bir daha yapmamaya çalışacağız. Çünkü milli aradan sonra çok önemli bir maça, deplasmana gidiyoruz. Bu hataları aynı şekilde orada da yaparsak, büyük takımlara, kaliteli oyunculara karşı yaparsak ortaya bambaşka bir sonuç çıkabilir. Tabi biz buna izin vermeyeceğiz. Umarım ilk 3 haftada izlettirdiğimiz Malatyaspor’u, bu haftadan itibaren tekrar izlettiririz iye düşünüyorum. Ben arkadaşlarıma, şehrime inanıyorum. Her şey çok daha güzel olacak.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mülayim (5 yıl önce)
    Yetekli bir futbolcusun ancak çok bencil oynuyorsun. Bu huyundan bi vazgeçebilsen milli takımın vazgeçilmez oyuncusu bile olabilirsin. Tek kötü huyun BENCİLSİN BENCİLSİN BENCİLSİN!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (5 yıl önce)
    yürüyerek mi her şey çok güzel olacak adem büyük!...hmm ayak üstü (bağcık kısmı) ile uzun top oynamayı bırak artık teknıgın var ama bu huyundan vazgeç olmuyor...ceza alanının içine atacagın topun dibine gir ...çoğu avut oluyor şişirdıgın topların.bıde yan hakemın koluna gircek sekılde çizgide beleş oynamayı bırak.yeter artık!!!!!!1
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Her maç en az 10 defa enseyi tutarak gezersin.oynadığın sürenin yarısını yerde yatarak geçirirsin.Bautaib le beraber ayağınıza top gelince durup sprinter forvet ararsınız.Artur Mina da olmasada ileri çıkacak hiçbir oyuncumuz yok.bu böyle gitmez.
    0
    0
    Yanıtla