SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şey Çok Güzel"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:43:47
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un ilk dış transferi olan orta saha oyuncusu Azad Filiz, kampın iyi geçtiğini belirterek, "Şuanda her şey çok güzel gidiyor. İnşallah bir sakatlık ve sorun yaşamadan kampı tamamlarız" dedi. 

Transferinde yaşanan küçük pürüzler sonrası takımın Bolu Gerede'deki kamp çalışmalarına katılan genç oyuncu transfer sürecini anlattı.

Filiz, Yeni Malatyaspor yönetiminin kendisini uzun süredir takip ettiğini belirterek, "Yeni Malatyaspor büyük bir camia. Bu camiaya geldiğim için mutluyum. Yeni Malatyaspor yaklaşık 1 senedir beni takip ediyordu. Transferim bu seneye kısmet oldu. Kampa katılalı 4-5 gün oldu. Çok güzel bir ortamımız var. Ağabeylerimiz ve kardeşlerimiz çok cana yakın. Beni sıcak karşıladılar. Şuanda bir sıkıntı yok. İnşallah böyle devam eder" ifadelerini kullandı. 

Geçen sezon devre arasında sözleşmesi gereği boşa çıkma durumu olduğunu söyleyen Azad, “Söz verme gibi bir imza atmıştım Yeni Malatyaspor’a. Daha sonra Kartalspor’dan boşa çıkma durumum olmayınca bu sezon sonuna kaldı. Sezon sonu olduğunda o söz verme durumu ortaya çıktı. Tekrardan oturduk ve konuştuk, anlaşma sağladık. Ufak pürüzleri de hallettikten sonra sözleşme imzaladık” dedi. 

"HER TRANSFER DÖNEMİNDE BÖYLE SIKINTILAR OLUŞUYOR"

Yeni Malatyaspor’a geldikten sonra bazı transfer dedikoduları oluştuğunu söyleyen Azad, “Her transfer dönemlerinde böyle sıkıntılar oluşuyor. Dediğim gibi ufak tefek pürüzler vardı. Daha karşılıklı konuşarak bunları hallettik. Çok ufak pürüzlerdi ve büyütüleceğini düşünmüyorum” ifadesini kullandı.

Çalışmaların çok iyi gittiğini dile getiren orta saha oyuncusu Azad, “Kondisyon ağırlıklı bir çalışma ortamımız var. Şuanda her şey iyi gidiyor. Burada en önemli olanın sakatlık olmaması. Allah, inşallah sezon sonuna kadar sakatlık vermez" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız