SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şey Değişecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:19:13
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye'nin olağanüstü bir dönem geçirdiğini söyledi.

Malatya'da çok verimli bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade eden Ağbaba, "Bizler diğer partilerden daha önce adaylarımızı açıkladık. Bundan dolayı daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Birçok ilçede hem ben hem de aday arkadaşlarımızla beraber yoğun bir çalışma yürüttük. Hiç ayırmadan bütün köylere gitmeye çalıştık. Bir oyun, beş oyun olduğu veya bize hiç oy vermemiş yerlere gittik. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Umuyorum ki Malatya, Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yönetilecek" dedi.

"30 MART'TAN SONRA HER ŞEY DEĞİŞECEK"

30 Mart'tan sonra her şeyin değişeceğini kaydeden Ağbaba, "Twitter yasaklandı. Youtube yasaklandı. Kanaltürk’ün sözleşmesi iptal edildi. Türkiye olağan dışı bir dönem geçiriyor. Youtube ve twitterın yasaklanması Türkiye’yi maalesef bir dünya ve Avrupa ülkesi olmaktan ziyade bir beşinci ülke olma durumuna getirdi. Bu Türkiye için kabul edilebilecek bir şey değil. Dünya’da bize bakışı tamamen değiştirebilecek, Türkiye’yi çağdaş ülkelerin dışına atabilecek olan bu kararın kabul edilmesi mümkün değil. Maalesef hükümet dikta dönemlerinden çok daha sert, çok daha acımasızca insanların yayın alma haklarını ellerinden alıyor. Ama bunun 30 Mart’tan sonra değişeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız