SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şey Güzel Olacak"

0
Güncellendi - 2016-10-23 01:38:01
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, kulüp ürünlerinin satışına başlanacağını kaydetti.

Aynı zamanda reklam ve pazarlamadan sorumlu olan Asbaşkan Yalçınkaya, taraftarların takımlarının ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmesi adına çalışmaların tamamlandığını ifade ederek, “Taraftarlarımızın ‘kulübün ürünlerini bulamıyoruz’ diye bir istekleri vardı. Önümüzdeki hafta bizim sitemizde ve bazı internet sitelerinde ürün satışlarına başlanacak. İsteyen, beğenen formasını internet üzerinden alabilecek. A’dan Z’ye her şey olacak. Bebek ürünleri bile satılacak. Bütün ürünleri internette yayınlayacağız, herkes bunu rahatlıkla görebilecek. Bu hafta satışlara başlanacak. Bunlar bizim kendi ürünlerimiz. Amaç taraftarlarımızın isteklerine cevap vermektir” dedi.

Store için yer baktıklarını ve bir ay içerisinde bu çalışmayı da tamamlamak istediklerini dile getiren Yalçınkaya, “Store ile ilgili bir çalışmamız olacak. Bunu bir ay içerisinde tamamlamak istiyoruz. Yönetim olarak bizden istenen ‘şampiyonluk mu, iyi bir takım mı?’ Malatya için canımız kurban olsun. Elimizden ne geliyorsa yapacağız, inşallah her şey güzel olacak” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Açılacak store mağazasında Passo işlemleri için bir bilgisayar konulursa taraftarlar rahat eder. Kart basmasalar bile bilet işlemleri ve para yatırma gibi işlemler yapılabilir. Elimizde Belediye Esenlik marketleri var. 1 reyon her mahalledeki markete konsa bu sorun çözülür. Takım ile Belediye neden ayrı hareket ediyor biri açıklasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    İnternetten satış olması çok iyi, hayırlı satışlar diliyorum şimdiden. Bizim gibi Malatya dışından destek olmak isteyenler için birebir.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (7 yıl önce)
    Malatya merkezde Belediyenin tahsis edeceği bir yerde reyon açılırsa ürünler orada satılırsa daha mükemmel olur.Gönüllü yarım gün çalışırız.
    0
    0
    Yanıtla