SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şey İyi Gidiyor"

0
Güncellendi - 2017-10-30 19:53:34
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, son iki haftada aldıkları galibiyetlerden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Puan sıralamasında biraz daha üstlere çıkmak psikolojik anlamda takıma olumlu motivasyon sağlıyor” dedi.

Ravcı, takımın, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun çalışmanın sonucunu, son haftalarda elde ettikleri galibiyetlerle aldıklarını ifade ederek, iyi gidişi sürdürmek istediklerini söyledi.

Ligde üst üste zorlu karşılaşmalar oynadıklarını dile getiren Ravcı, Trabzonspor ve ardından Gençlerbirliği galibiyetiyle iyi duruma geldiklerini belirtti.

Ravcı, takımda her şeyin iyi gittiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Rakiplerimizin durumuna bakmadan sahada ne yapabiliriz, onun düşüncesi içerisindeyiz. Çünkü bu ligde mücadele etmeden, koşmadan puan almanız çok zor. Son iki haftada güzel galibiyetler aldık, bundan dolayı son derece mutluyuz. Hem Trabzonspor maçında hem de Gençlerbirliği maçında takımı desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftar gerçekten bizim itici gücümüz. Bundan sonraki süreçte de desteklerinin süreceğine inanıyorum. Şimdilik her şey iyi gidiyor."

Ligin 11.haftasında sahalarında İstanbul ekibi Medipol Başakşehir ile karşılaşacaklarını anımsatan Ravcı, hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti.

Ravcı, Trabzon ve Gençlerbirliği’nin ardından Medipol Başakşehir’i de yenerek, galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini kaydederek, “Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladık. İnşallah yeni stadımızda ikinci galibiyetimizi alırız” dedi.

Ravcı, takımın iyi futbol oynadığını ifade ederek, "Hem puan kazanıp hem de iyi futbol sergilemeyi biz de arzu ediyoruz. Ama dönem dönem kötü oynadığımız maçlar da oluyor. Bizim için gerçek olan 3 puan. Hedefimiz her hafta 3 puan almak" diye konuştu.

Azubuike’nin takımdan ayrı çalıştığını kaydeden Ravcı, “Aytaç Kara tedavi görüyor. Biraz daha zamana ihtiyacı var. Çünkü şuanda sadece tedavi olup, fiziksel açından hazır hale gelmesi gerekiyor. Azubuike yavaş yavaş toparlanıyor. Fiziksel olarak eksiği var. Medipol Başakşehir maçında riske edilip edilmeyeceği Erol hocanın taktirinde. Eren’in de dizinde sorun var, tedbir amaçlı göstermek istedik. Rahman’ın tedavisi İstanbul’da sürüyor. En kısa zamanda aramıza dönmelerini bekliyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız