SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şey Kendi Elimizde"

0
Güncellendi - 2016-03-31 02:36:14
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Gaziantep temsilcisi İslahiyespor ile alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya çıkacak. Sarı kırmızılılar, sahasında oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, kümede kalma yolunda rahat bir nefes almak istiyor.

BAL Ligi 2. Grup'ta bitime 3 hafta kaldı. Grup'ta 22 puanı bulunan 44 Malatyaspor, 21 puana sahip olan Gaziantep temsilcisi İslahiyespor ve 19 puanı bulunan Elbistan Belediyespor kümede kalmak için kıyasıya bir mücadele veriyor.

Teknik direktör Muharrem Zeyno yönetiminde kazandığı 4 puanla 10. sırada bulunan 44 Malatyaspor, ligin 24. haftasında 1 puan gerisinde bulunan İslahiyespor'u sahasında konuk edecek. Kazanan takımın büyük avantaj sağlayacağı, kaybeden takımın ise kendisini ateş hattında bulacağı karşılaşma Pazar günü 15.00'da Yeşiltepe Stadı'nda oynanacak.

Ligin 25. haftasında Elazığ Yolspor ile deplasmanda, son haftada sahasında Elbistan Belediyespor ile karşılaşacak olan 44 Malatyaspor için İslahiyespor maçı oldukça büyük önem taşıyor. Sarı kırmızılılar, kritik karşılaşmadan 3 puanla ayrıldığı takdirde kümede kalma yolunda büyük avantaj elde etmiş olacak.

"HER ŞEY KENDİ ELİMİZDE"

44 Malatyaspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Muharrem Zeyno, diğer takımların ne yaptıklarının kendilerini ilgilendirmediğini kaydederek, her şeyin kendi ellerinde olduğunu ifade etti.

Ligin son haftasında sahalarında Elbistan Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Zeyno, "Sonuç itibariyle rakiplerimizden 3 puan öndeyiz ve Elbistan ile son hafta sahamızda oynuyoruz. Oyuncularıma şunu söylüyorum. Biz kendi elimizde olan maçları kazanırsak zaten alt sıralardaki takımların ne yaptığını bir önemi yok. Yeni her şey kendi elimizdeyken kendi göbeğimizi kesmemiz lazım. Bu hafta Islahiyespor maçına kazanmak parolasıyla çıkacağız. Bizim biri Play out maçı olmak üzere 4 tane final maçımız var. Allah’ın izniyle bu işi başarıp, 44 Malatyaspor’u en buhranlı geçirdiği sezonda ligde bırakacağız" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız