SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şey Yolunda Gidiyor"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor Kızılcahamam'da sürdürdüğü kamp çalışmalarının Cumartesi günü sonlandıracak. Sarı Siyahlı takımda futbolculara verilen izinden sonra takım Malatya'da toplanacak.

Teknik Direktör Cafer Aydın'ın değerlendirmeleri sonucu, geçtiğimiz sezon takıma katılan Can Ulun ile yolların ayrıldığı bildirildi. Altay takımında forma giyen Mehmet Şen ile anlaşma sağlandığı kaydedildi.Şen'in kampa katıldığı bildirildi.

Yeni Malatya Spor kamp çalışmaları kapsamında dördüncü hazırlık maçını Belediye Vanspor ile yaptı. Tüm futbolcuları hazırlık maçında oynatan teknik direktör Cafer Aydın, futbolcularla ilgili notlar aldı. Sarı siyahlı takım, Emrah Ekmekçi'nin attığı golle hazırlık maçını 1-0 kazandı. Emrah Emekçi daha önce oynanan iki hazırlık maçında da gol atmıştı.

Takım kaptanı Serdar Karkın, kamp çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karkın, "Öncelikle benim bir yıllık sözleşmem vardı. Tekrar burada olmaktan mutluyum. Geçen sezondan yarım kalan bir hesabımız var. İnşallah bu sene yarım kalan işimizi tamamlayacağız. Çok iyi bir kamp döneminden geçiyoruz. İlk dönemi Malatya'da yapmıştık. İkinci etabı Ankara Kızılcahamam da yapıyoruz. Aramaza yeni katılan arkadaşlarımızla uyumu yakaladık. Çok güzel bir havamız var, arkadaşlığımız çok iyi. Çalışmalarda verimli geçiyor. Bunun meyvelerini yeni sezonda toplayacağız. Geçen sezondan ayrılan arkadaşlarımız oldu, ancak oynayanlar arasındaki iskelet bozulmadı, yeni transferlerde gidenler kadar kaliteli isimler, uyum sorununu aştık diye düşünüyorum. Geçen sezon bilindiği üzere kampın son günü katılmıştık, uyum sorunundan ötürü sezona iyi başlayamamıştık, bu sene takım erken toplandı, Malatya spor Camiasında da inanmışlık düzeye çok iyi, bu bizi motive ediyor, bizde üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz, ona göre çok çalışıyoruz, her şey yolunda gidiyor. Benim hedefim çok iyi yerlerde oynamaktır. Zaten hedefi olmayan futbolcu iyi futbolcu değildir. Takımda da herkesin hedefi takımı zirveye çıkartmak, bunu görebiliyorum, kendi aramızdaki toplantılarda veya yemeklerde herkes inandığını ortaya koyuyor, ben ve arkadaşlarım iyi bir performans ortaya koyarak, birlik ve beraberlikle Bank Asya 1.Lige çıkmak istiyoruz. Bu sene hangi takımlarla karşılaşacağımız belli değil, bizim için rakiplerimiz değil bizim ne yaptığımız önemli olan, ben hangi takım gelir diye hiç düşünmedim, biz kendi işimize bakıyoruz, biz hocamızın verdiklerini alır bunu da sahaya yansıtırsak kim olursa olsun yeneriz" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız