SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şeyi Lehimize Çeviririz Diye Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2020-05-27 08:09:04
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı ve orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, "Yeni Malatyaspor'u en iyi şekilde temsil edip, takımımızı ligde tutacağız" dedi.

Yıldırım, koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından süreci evde geçirdiklerini ifade ederek, "İlk başta zor geçti. Sürekli evdeydik. Duruma alışmak zorundaydık. Futboldan uzak kaldık" diye konuştu.

Sürecin ardından idmanlara başladıklarını ve iyi çalıştıklarını dile getiren Yıldırım, "Artık ligin başlamasını bekliyoruz. Bir an önce başlayıp, Malatyaspor'u ligde tutmak istiyoruz. Zor bir süreçten geçtik. Koronavirüs nedeniyle lige verilen aradan sonra bu durumu lehimize çevirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, süreçle ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Herkes tabi ki sıfırlandı. Tabi virüsü konuşuyoruz ama genel anlamda, futbol anlamında herkes kafasını sıfırladı. Tekrar sezon başı gibi güzel bir motivasyonla hazırlanıyoruz. İnşallah bu ara bize iyi gelir. aleyhimize giden her şeyi lehimize çeviririz diye düşünüyorum. Çünkü kötü bir süreçten geçiyorduk. Bir türlü o psikolojik baskıyı atlatamadık."

İyi bir takım olduklarını ve puan tablosunda şuan bulundukları yeri hak etmediklerini ifade eden Yıldırım, "Beklentiler buralar değildi ama bir takıldın mı, psikolojik sorunlar oluşunca alt taraflara düşüyorsunuz ve bir türlü işin içinden çıkamıyorsunuz. İnşallah bu aradan sonra çıkacağız. Yeni Malatyaspor'u en iyi şekilde temsil edip, takımımızı ligde tutacağız.

Yıldırım, bu süreçte taraftarın dualarını isteyerek, "Lig başlarsa ilk iki maçımız içeride, o bizim için avantaj. Taraftarlarımız bizlere dua etsin ve desteklesinler. Statta bizimle beraber olamasalar da verecekleri manevi destek çok önemli. Biz onlarla beraber güçlüyüz ve onlarla beraber maçlarımızı kazanmak istiyoruz. İnşallah taraftarlarımız için ilk iki maçımızı galibiyete kapatıp, onlara armağan ederiz" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Buyuk cogunlugumuz takimin dusecegini dusunuyor millet hazirlikli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin gibi olumsuz hayata küsmüşler düşünüyor.Çünki her yeni gün aydınlıktır umuttur.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Inşallah neye veya kime güvenerek böyle hayel kurdun ac ayi oynamaz diye ata sözü var Yinede sağol 3 5 hafta umutlaniriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Bülent Tüfenkçi vekilimizin emek ve destekleri ile Futbolculara gerekli olan acil bir kısım ödemeler yapılmış.Bu şu anlama gelir.Parayı aldıkları için oynarlar..
    0
    0
    Yanıtla