SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şeyin Farkındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:59
A- A+ PAYLAŞ

MHP milletvekili adayları Hakan Yılmaz ve Güzün Koçak Türk Eğitim Sen'i, Arif Yıldız ise semt pazarını ziyaret etti.

MHP'li adayların bültenleri şöyle:

"MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, esnaflar “var olmak”, “yok olmak” noktasında olduğunu belirterek, “Esnaflar ülkenin çimentosudur” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya birinci sıra Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Sıtmapınarı’nda kurulan Çarşamba Pazarı esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. MHP’li Yıldız hem esnaflarla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Esnaf sorunlarının her yıl katlanarak katmerleştiğini belirten Yıldız, 14 yıldır iktidarda olan AKP’nin esnaf sorunlarının çözümüyle ilgili bir arpa boyu ilerlemediğini anımsattı. Pazar esnafların kendi imkan ve olanaklarıyla evlerine ekmek götürmek için kar, kış, yağmur demeden çalıştığını belirten Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında tüm esnafların rahat bir nefes almasıyla işe başlayacaklarını vurguladı.  Esnafların “var olmak”, “yok olmak” noktasında olduğunu vurgulayan Yıldız, esnaflar ülkenin çimentosu olduğunu, çimentonun kimyasını kim bozarsa, bedelini en ağır şekilde ödeyeceğini kaydetti. 

ÇİMENTONUN KİMYASINI KİM BOZARSA AĞIR BEDEL ÖDER

Milliyetçi Hareket’in her zaman esnafın yanında olduğunu anımsatan Yıldız, Pazar esnafının en büyük sorunun temel ihtiyaçlarını giderecek yerlerin olmayışı olduğunu kaydetti. Pazar esnaflarının gidecekleri bir lavabolarının dahi düşünülmediğini belirten Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında tüm esnafların sorunlarıyla yakından ilgileneceğini ve sorunlarının çözülmesi var gücüyle çalışacağını sözünü verdi. Pazar esnafında yaprak bile kıpırdamadığını belirten Yıldız, pazarcıların tüm sorunlarının vatandaşa direk yansıdığını belirtti. AKP hükümetin uyguladığı ekonomik anlayışın küçük esnafı bitirme olduğunu belirten Yıldız, doğal olarak küçük esnafların maliyet girdilerinin artması vatandaşın cebinden daha fazla para çıkması anlamına geldiğini kaydetti. 

TÜRK EĞİTİM SEN'E ZİYARET..

MHP Malatya milletvekili adayları Hakan Yılmaz ve Güzün Koçak, Türk Eğitim-Sen Malatya Şubesini ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Türk Eğitim-Sen Erem Şenol, 72 bin okum müdürünün ve müdür yardımcısı görevden alındı. O yetmiyormuş gibi, bu yetmiyormuş gibi Malatya Milli eğitim Müdürlüğü’nde 1 tane Malatyalı müdür ve müdür yardımcısı ve şube müdürü yoktur. Ne şube müdürü var, ne milli eğitim müdür muavini var. Bingöl’lü, Mardinli, Diyarbakırlı, Muşlu arkadaşlarımız var. Bunlarda bu vatanın evladı. Ama bir tane Malatyalı yok mu?. Siz okul müdürü ve müdür yardımcılarını sorgusuz sualsiz görevden alırken hiç mi vicdanınız sızlamadı. Siz vatandaşı isyan noktasına getirdi. Vatandaş gönlünde zülüm görürse siler.b Nasıl siler, bütün haklarını gasp edenlere karşı tavır kor ve gönlünden siler. Malatya’ya hizmet etme istiyorsanız, bölücülükten vazgeçin ve ayrım yapmadan hakkı ve hakkaniyeti bırakmadan yapın” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Güzün Koçak ise, “MHP iktidara geldiğinde öğretmenlerin yaşamış olduğu bütün sıkıntıların ortadan kalkması için çalışacağız. Hiç her şeyin farkındayız. MHP iktidara ders verecek” dedi.

Ziyarette konuşan MHP Milletvekili adayı Hakan Yılmaz, “MHP’nin ayak sesleri artık yavaş yavaş gelmeye başladı. Ülkemizde şuanda 600 bin öğretmen açığı var. MHP olarak şunu taahhüt ediyoruz, işsiz üniversite mezunu kalmayacak. 630 bin üniversite mezunu gencimiz şuanda evlerinde oturuyor. Bu gençlerimizin tamamı KPSS’ye tabi tutulmadan ayrım yapılmaksızın hepsi öğretmen olarak atanacak. Milli eğitim Bakanlığı’nın son 2 yılda çıkartmış olduğu genelgelerle ülke çapında müdür ve müdür yardımcısı arkadaşlarımız çeşitli bahanelerle görevlerinden alındılar, düz öğretmen yapıldılar. Bu çok büyük bir haksızlık. Bu haksızlıkları gidereceğiz” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız