SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Takımı Yenecek Güçteyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:45:12
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, teknik direktör Mert Korkmaz, ligde her takımı yenebilecek güçte olduklarını ifade ederek, PTT 1. Lig'e çıkma yolunda önemli adımlar atacaklarını söyledi. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını cevaplayan Korkmaz, “Aydınspor 1923 karşılaşmasının ilk yarısında zaman zaman iyi oynadığımız dönemler oldu. Gol pozisyonları ve bulduğumuz penaltıyı değerlendiremedik. İkinci yarıda, ilk yarıya göre daha sıkıntılı bir görüntü vardı. Havanın sıcak olması oyuncularımızı etkilemiş olabilir. Ama şartlar ne olursa olsun bu mazeret olamaz. Oyun olarak memnunuz ancak maçın ikinci yarısında istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Mağlup durumdayken, beraberliği sağladık. 1 puanın ligin ilerleyen dönemlerinde önemli olacağına inanıyorum” dedi.

“DEPLASMANDA 1 PUAN KÖTÜNÜN İYİSİDİR”

Korkmaz, Aydınspor 1923 karşılaşmasında ikinci yarıda istediklerini sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek, “Her zaman istediklerinizi sahaya yansıtamayabiliyorsunuz. Diğer maçlara göre biraz daha düşüktük. Hakemden her zaman lehimize düdük çalsın diye bir beklentimiz yok. Normali neyse ona karar versin. Lehimize verilen penaltılar da yüzde yüz penaltıydı. Hakem doğru karar verdi. Her ne kadar doğru olsa da, Türkiye’de özellikle deplasmanda bu kararları vermek kolay olmuyor. Hakem bu anlamda doğru olanı yaptı. Ama biz özellikle ikinci yarıda istediğimizi sahaya yansıtamadık. Mücadele anlamında çocuklar ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Ben bunun çok daha üstüne çıkacaklarını düşünüyorum. Haftalar geçtikçe kritik bir döneme giriliyor. Ama deplasmanda 1 puanla dönmek, kötünün iyisidir” diye konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPACAĞIMIZ”

Ligin daha çok şeye gebe olduğunu belirten Korkmaz, şunları söyledi: 

“Göztepe’nin 10 kişi kalan bir takıma karşı kazanması gayet normal. Belki 11’e 11 oynasalar, büyük sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorum. Hatayspor puan kaybetti. Biz 1 puan daha yaklaştık. Ligde kazanılacak daha çok maç var. Önemli olan bizim ne yapacağımız. İç sahadaki maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Bunun bilincindeyiz. Şuanki görüntüde de iç sahada kazanıyoruz. Dışarıdan bir galibiyet getiremedik. İnşallah önümüzdeki haftalarda deplasmandan da galibiyet getiririz.”

“HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ”

Korkmaz, PTT 1. Lig'e çıkma adına önemli adımlar atacaklarını vurgulayarak, “Puan hesabı yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum. Her maça ayrı konsantre olmamız gerekiyor. Biz maçlarımızı kazandığımız sürece bu takım istenilen seviyeye gelecektir” şeklinde konuştu.

Hafta sonu sahalarında Kırklarelispor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Korkmaz, “Rakibimiz Hatayspor’u yenerek, iyi bir iş yaptı. Bizim ve kendi adlarına önemli bir iş yaptılar. Biz bu ligde her takımı yenebilecek güçteyiz. Onunla ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Deplasmanda ve sahamızda her takımı yenebilecek güce sahibiz. Kırklarelispor maçına da kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimiz 3 puanı alacağız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız