SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Taraftar Böyle Olmalı..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da, ayın taraftarı seçilen taraftarlara forma hediye edildi.

Ticketturk Firması tarafından her maç için bilet alan esnaf Bayram Aydoğan ile her sezon kombine bilet alan beden eğitimi öğretmeni Mahmut Ayas ayın taraftarı seçildi. Her iki taraftar, Ticketturk Firması tarafından Malatyaspor formasıyla ödüllendirildi. Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Sarı-kırmızılı taraftarlara sitem ederek, başarının ancak kulübe destek verilmesiyle sağlanacağını söyledi. Cengiz, "Samsunspor maçına iki gün kalmış, 100 adet bilet satılmış. 100 değil de, bin adet bilet satılmalıydı. Çünkü bu maç Malatyaspor açısından çok önemli. Eğer takımdan bir başarı isteniyorsa, herkesin çorbada tuzunun olması lazım. İşte iki taraftarımız üzerlerine düşeni yapıp her maça gelmişler ve kombine bilet almışlar. Her taraftar böyle olmalı ve ondan sonra takımdan başarı beklemelidir" ifadelerini kullandı.

Cengiz, Samsunspor maçında taraftarlardan destek isteyerek, "Taraftarlarımız, Pazar günü stadı doldurup, takıma olumlu tezahürat yapmalı. Eğer olumsuzluklar olursa, sahamız kapanır. Taraftarlarımız, 90 dakika boyunca futbolcuları motive edici ve performanslarını artırıcı tezahürat yaparlarsa, galip gelmemizde büyük etken olurlar" diye konuştu.

Ticketturk Firması Temsilcisi Atilla Kürşat Alas da, Bayram Aydoğan isimli taraftarın her maça bilet aldığını, Mahmut Ayas isimli taraftarın da her sezon kombine bilet aldığını ifade edip, her ay olduğu gibi bu ay da bu iki taraftarı forma ile ödüllendirdiklerini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız