SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Türlü Adımda Yanınızdayız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:13:38
'Her Türlü Adımda Yanınızdayız'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Süt Üreticileri Birliği ile Ziraat Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti.

AKP İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ile partili yöneticilerin katıldığı ziyarette Malatya Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu, sorunlara sahip çıkılması ve çözümünde göstermiş oldukları destekten dolayı Çalık’a teşekkür etti. Kurtoğlu, şuanda süt üreticilerinin satmış olduğu süt paralarını alamamasından dolayı yaşanan sıkıntıları olduğunu söyledi.

Çalık, üreticileri özellikle kaçak hayvan konusuna dikkat etmelerini isteyerek, “Kaçak hayvan konusunda önemli sıkıntılar var. Güneydoğu ve Doğu’dan getirilen kaçak hayvanların Malatya ayağı bizi zora sokuyordu. Gıda, tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehdi Eker ile başlatmış olduğumuz süreç Haziran ayının sonuna kadar bütün üreticilerimiz hayvanlarını küpelemeyi sağlamalı. Son kez küpelenme işlemi açıldı ve bir daha açılmayacak. Küpesiz hayvanların alımı, satımı artık yasak olacak. Bütün üreticilerimiz hayvanlarını mutlaka küpelendirmeliler. Satışlarını küpeli hayvanlar üzerinde yapmalı” diye konuştu.

Ziraat Mühendisleri Odası’nda yeniden seçilen Fevzi Çiçek’i ziyaret ederek başarılar dileyen Çalık, “Mutlaka bizim göremediğimiz yönler ve yerler vardır. Bunların sizler tarafından bize iletilmesi gerekir. Getireceğiniz her türlü teklifi ve öneriye kapımız sonuna kadar açık. Çünkü siz işi bilen tarafsızsınız, Bizde eksiklikler olduğu zaman bizimle paylaşmalısınız. Tarımı sanayi ile buluşturmadığımız takdirde, sadece elimizdeki ürünleri ham madde olarak bulundurup, sadece ham madde olarak sattığımız anda ne istediğimiz geliri elde edebiliriz, ne ihracat yapabiliriz ve ne de 2013 hedeflere ulaşabiliriz. Organize sanayi bölgeleri ile mutlaka işbirliği yapmanız gerekiyor. Gıda sanayii de çok önemli. Her türlü adımda biz sizin yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız