SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Türlü Desteğe Varız'

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Murat Alabaş ve bazı yöneticileri, Malatya'da Vali, Belediye Başkanı ile İnönü Üniversitesi rektörünü ziyaret ettiler.

Almanya'nın Mannheim kentinde kurulu olan, Malatyalı 13 ilçe ve köy derneğiyle de ortak çalışan Avrupa Malatyalılar Derneği'nin başkanı Murat Alabaş, başkan yardımcısı Kenan Nalcı, Kadınlar Kolu Başkanı Afife Nalcı Vali Ulvi Saran ile Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiler. Grubun İnönü Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik'e yaptığı ziyarete, Avrupa'daki Malatyalılardan Halil Üstündağ da katıldı.

Son 1.5 yıl içerisinde Malatya'da göreve başlayan Rektör, Belediye Başkanı ve Vali ile ilk kez görüştüklerini, tanıştıklarını belirten Alabaş, ilin geçmiş yöneticileriyle yakın diyaloğlarının olduğunu, yeni yöneticilerle de bunu daha geliştirmeyi düşündüklerini söyledi. Alabaş, dışarıda yaşayan Malatyalılar olarak memleketlerini ziyaret ettiklerinde gördükleri aksaklıkları ve eksiklikleri de bu görüşmede Valiye ve belediye başkanına aktardıklarını kaydetti.

Alabaş, Avrupa'daki Malatyalılar olarak üniversite ile yaşadıkları Avrupa kentlerindeki üniversiteler arasında kültürel ilişkilerin yanı sıra öğrenci değişimi vs. gibi konularda koordinasyon sağlayabileceklerini ilgililere ilettiklerini de belirtti.

FOTOĞRAF: Alabaş (ayakta sağ baştaki) ile yöneticiler, rektör Prof.Dr. Çelik ile birlikte.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız