SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Türlü Katkıyı Hakediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:55:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, beraberindeki partili heyetle birlikte Hekimhan ilçesi ve köylerini ziyaret etti.

AKP Hekimhan İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ömer Faruk Öz, hükümet tarafından bölgeye önemli hizmetlerin yapıldığını söyledi. Devam eden çalışmalarla ilgili olarak da "Devlet hastanesi inşaatının hızlanması ve bir an önce bitmesi için girişimlerimiz devam ediyor. Meslek Yüksek Okulu'nun belli bir noktaya gelmesini sağlayan Sungurlu ailesine de teşekkür etmemiz gerekiyor. İnşaatın kalan kısmı için hükümetimizin 3 milyon TL ödenek çıkartmasını sağladık. Köprülü Mehmet Paşa Camiinin çevre düzenlemesi ile ilgili bazı bürokratik gecikmeler var. Onları da aşıp en kısa zamanda tamamlanması için takipçisi olacağız” dedi.

AKP  İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş’da “Meslek Yüksekolu inşaatı için, yeni devlet hastanemizin inşaatı için ve Köprülü Mehmet Paşa Camiinin restorasyonu için gösterdiği çaba ve katkılarından dolayı Sayın Ömer Faruk Öz'e teşekkür ediyorum” dedi.  

Öz, Malatya'nın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla elde edilecek birçok avantaj olduğunu da ifade ederek şöyle devam etti: "Hekimhanımız her yönü ile güzel bir ilçemiz. Özellikle zengin maden yatakları ile büyük bir öneme sahip. Hekimhanın gelişmesi ve kalkınması için yapılacak her türlü katkıyı hak eden bir ilçemizdir. 21 Eylül'de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Malatya'ya gelecek inşallah. Tüm Hekimhanlıları Başbakanımızı karşılamaya davet ediyorum."

 Daha sonra beraberindeki heyetle demir madenlerinde çalışmalarını devam ettiren Kolin Madencilik'i ziyaret eden Öz, burada da Veysi Akın Koloğlu tarafından karşılandı ve maden hakkında detaylı bilgiler aldı.

Koloğlu, tamamlandığında toplam 160 milyon TL tutarındaki bu yatırım ile diğer yan tesisler de hesap edildiğinde yaklaşık 3 bin kişilik bir istihdam oluşmuş olacağını ifade etti. 

Milletvekili Öz yöre insanına istihdam alanı oluşturan bu yatırımlar için emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti ve devletin de teşvikleri ile bu tür yatırımların Malatya'ya kazandırılmasından dolayı gurur duyduğunu anlattı.

Daha sonra Sarıkız köyünü de ziyaret edip burada vatandaşları dinleyen Ömer Faruk Öz'e İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, İl Genel Mecisi Üyesi Nebi Yiğit, İl Yönetiminden Naci Özer, İl Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı Şefik Şengün eşlik ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız