SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Her Türlü Önlemi Alma Kararlılığımız Var Ama..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, takımın aldığı başarısız sonuçlardan sonra kamuoyunda panik havası esmesini doğru bulmadıklarını belirterek, takımdaki eksiklerin kısa süre içerisinde tamamlanacağını ve çıkışa geçeceğine yürekten inandığını söyledi.

Malatyaspor resmi Internet sitesine bir açıklama yapan Tanrıverdi “Malatyaspor, ligin ilk haftalarında gerek bizleri gerek taraftarlarımızı üzen başarısız sonuçlar almıştır. Bu sonuçlar kadar üzücü olan, kamuoyunda esen panik havası ve gerçekle ilgisi olmayan değerlendirmelerdir. Her şeyden önce herkesi sakin ve sabırlı olmaya davet ediyorum. Henüz ligin başındayız, 3 maç oynadık, geride oynayacağımız 31 maç var. Herkes takımına inansın. Eksiğimiz olan kısımlar için halen çalışıyoruz. Lige önümüzdeki hafta 10 gün ara verilecek. Bu dönemde eksiklerimizi yetiştirecek şekilde çalışıyoruz” dedi.

Malatyaspor resmi Internet sitesindeki Taraftar Zinciri bölümüne ve diğer yayın kuruluşlarına yollanan mesajları dikkatle okuduklarını anlatan Tanrıverdi “Bilen bilmeyen her şeyi söylüyor. Bazı anlayışsız düşüncelerden dolayı üzüntülü olduğumuzu belirtmek istiyoruz. İnsanların bazı konularda daha dikkatli düşünerek görüş bildirmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Herkesin canı 1 yanıyorsa, bizim canımız 10 yanıyor. Malatyaspor’la yatıp Malatyaspor’la kalkıyoruz. Herkes belki maçtan 1 saat sonra olanları unutuyor, ama bizim 24 saat aklımızdan çıkmıyor” diye konuştu.

Tanrıverdi, birileri istedi diye teknik direktör değişikliğine gidilemeyeceğini belirterek sözlerini şu cümlelerle tamamladı:

“Önümüzdeki 3–4 yılın programını yaparak genç bir kadro kurduk. Bir süre sonra oyuncularımızın sıkıntıları aşarak başarılı olacaklarına yürekten inanıyoruz. Belli bir dönem gelecek, bu olumsuz düşüncede olanlar, söylediklerine pişman olacaklar. Biz takımımıza güveniyoruz. Dikkat ederseniz, çok sayıda genç oyuncumuz var. Bunlar geleceğin Malatyaspor’u için temeli atılmış oyunculardır. Şu anda 4 tane oyuncumuz Ümit Milli ve A–2 Milli Takıma çağrılmıştır. 5 yıldır ilk defa 4 futbolcumuz milli takımlar seviyesindedir. Eksiklerimiz olabilir. Hatalarımızdan ders alıp çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda taraftarlarımızın desteği ve inancının bizimle birlikte olmasını bekliyoruz. Biz de yönetim kurulu olarak her türlü olayı değerlendiriyoruz. Olaylara hâkimiz. Gereken zamanlarda gereken her türlü önlemi alabilecek kararlıktayız. Taraftarlarımız lütfen sabırlı olsunlar ve bize güvenmeye devam etsinler”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız