SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Her Yer Sarı-Kırmızı...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor İstanbul Kanadı Başkan Vekili Celal Birsen (fotoğrafta oturan), Malatyaspor’u hedeflediği yere getirmek istediklerini ve bunu başarmaya önce kendilerini inandırdıklarını söyledi. Birsen, Bakış gazetesine yaptığı açıklamada, iş yerinde tüm çalışanların sarı-kırmızı forma giydiğini, ziyaretçileri bile Malatyaspor formasıyla karşıladıklarını söyledi.

Birsen, işiyle ve Malatyaspor’daki faaliyetlerine ilişkin bir soruya “Celal Birsen şemsiyeleri bir marka oldu. Bu başarıyı yakaladıktan sonra yıllardır ayrı kaldığım topraklarıma tekrar dönmek bana ayrı bir haz ve gurur verdi. Toprağımı, insanımı seviyorum. Bunun için doğduğum topraklar için ne yapabilirim dediğim yerde sağ olsun ağabeyimiz Hikmet Tanrıverdi karşıma çıktı. Daha önce Türkiye de ki önemli üç büyük kulüpte de yöneticilik yapmıştım. Yine bu konuyla ilgili bazı üniversitelerde kurucu üyelik görevlerimde devam ediyor. Fakat kendi insanıma daha yakın ve verimli olacağım için Malatyaspor da başkan vekilliği görevine de beni layık gördüler. İstanbul da bazı vakıf ve derneklerde de görevlerim devam ediyor. Malum bugün Türkiye'de Malatyalıların genelde iştigal ettikleri işlerin dışında bir iş kolunu istihdam ediyoruz. Şu anki hedefimiz Malatyaspor’u ileriki beş on yılda en iyi yere getirmek. Bunu da başaracağımıza önce kendimizi inandırdık. Başarılı olacağına inananlar başarılı olur. Bizde yöneticilerimizle birlikte Malatyaspor’u hedeflediği yere getirmeye inandık. Uykumuzu bile Malatyaspor desenli, renkleriyle bezenmiş yorganlarda uyuyoruz. Günün on sekiz saati işimizde, yöneticilik makamımızda bile Malatyaspor forması içinde çalışıyoruz. Ziyaretçilerimizi formamızla karşılıyor, iş toplantılarımıza bile Malatyaspor formamızla giriyoruz. Bu tümüyle kendimizi Malatyaspor‘a adadığımızın göstergesidir. İyi kulüp olabilmek için bütün gelir kaynaklarınızı Digitürk gibi kanallardan beklerseniz bunun altından kalkamazsınız. Yapmamız gereken Sportif AŞ’mizi kurup hayata geçirmekti. Bizde Malatyaspor AŞ. yi kurup kendi formamızı, kendi çorabımızı, kendi şapkamızı ve kendi çayımızı ürettik. Türkiye liginde sadece Malatyaspor kendi üretimi olan formalarla sahaya çıkıyor” karşılığını verdi.

Birsen, 1960 Pütürge Aluçlu Köyü doğumlu olduğunu, 5 yaşında İstanbul’a geldiğini, burada çeşitli işlerde çalıştığını ve 37 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtti.

Birsen, forma satışlarında hedeflenen yere ulaşamadıklarını anlatıp, “Benim şemsiye üreten fabrikamda yüz seksen çalışanım var. Hepside işyerlerinde çalışırken iş kıyafeti yerine Malatyaspor forması giyiyorlar. Yurtdışından- yurtiçinden gelen bütün misafirlerimizi, işadamlarımızı da bu formayla karşılıyoruz. Benim senenin en az üç yüz günü giydiğim bu formaları işçilerimiz 360 gün giyiyorlar. Burada vermek istediğim mesajı aldığınızı ümit ediyorum. Biz üç büyük devlet adamı çıkarmış Türk siyasi tarihinde her zaman ön saflarda yer almış bir toprağın çocuklarıyız. Bize durmak bize ikinci olmak yakışmaz. Bunun için bütün hemşerilerimi Malatya’yı ve Malatyaspor’u seven herkesi en az bir forma alarak Malatyaspor’a destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

Haber/Fotoğraf: BAKIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız