SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Her Yerde Aşure Var

A- A+ PAYLAŞ

 
Malatya Belediyesi Okuma Merkezi tarafından, Muharrem ayı dolayısıyla, hazırlık kurslarına katılan öğrenciler ile ailelerine aşure ikramında bulunuldu.
 
Düzenlenen aşure programına Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Abuzer Kabakaş, Daire Müdürleri, Okuma Merkezi Öğretmenleri ile öğrenci ve aileleri katıldı.
 
Öğrenci ailelerinin yoğun bir katılımda bulunduğu aşure programında, aşure dağıtımını Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu yaptı. Programda 700 öğrenci ve ailesine aşure ikram edildi.
 
ODA BAŞKANINDAN..

Malatya Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Tuna, Muharrem ayı nedeniyle geleneksel aşure dağıtımını bu yıl da sürdürdü. 
 
Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Tuna, Nasuhi Caddesi'nde bulunan Çobanoğlu Lokantası'nda 3 bin kişiye aşure ikramında bulundu. İkrama TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, esnaf odaları başkanları ile kalabalık bir topluluk katıldı. Dua okunmasının ardından aşure dağıtımını Keskin ile Evren birlikte yaptı. Keskin, etkinliğin birlik ve beraberliğe vesile olması temennisinde bulundu. 
 
OKULDA..

'Malatya Okuyor Kampanyası'nın ödül töreninde aşure ikram edildi. 
 
Beydağı TOKİ konutları alanında bulunan Kernek Anadolu Lisesi'nde Muharrem Ayı nedeniyle aşure programı ve 'Malatya Okuyor Kampanyası' ödül töreni düzenlendi. Programda bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Mübarek Muharrem ayındayız. İnancımızda Muharrem ayının önemi büyüktür. Günümüze yansıması bakımından insanları biraraya getiren aşure etkinliği önemlidir. Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi'nin yeni binasının inşaatı devam ediyor. Okulun taşınması ile içinde bulunduğumuz okul sadece Kernek Anadolu Lisesi'nin olacaktır" dedi. Kernek Anadolu Lisesi Müdürü Haydar Şahin ise, aşure programı düzenleyip, birlik ve beraberliği pekiştirmek istediklerini söyledi. Müftü Yardımcısı Ünal Tan'ın yaptığı duanın ardından davetlilere aşure ikramı yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız