SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Yere Eşit Hizmet Götüreceğiz"

0
Güncellendi - 2018-06-27 04:27:50
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Yeşiltepe 19 Mayıs Caddesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, bölge muhtarlarıyla bir araya geldi.

Yeşiltepe Semt Konağında gerçekleştirilen istişare toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen ile Yeşiltepe bölgesi Mahalle Muhtarları katıldı.

Polat: Altyapıya 350 milyonun üzerinde yatırım yapıldı

Malatya’yı bir bütün olarak düşündüklerini ve bu doğrultuda projeler geliştirdiklerini belirten Başkan Polat, “Malatya’ya yapacağımız hizmetlerle Malatya’nın değerini nasıl daha fazla yükseltebiliriz, Malatya’yı nasıl daha yaşanabilir bir kent haline getiririz bunun gayreti içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’nın her noktasına dokunmaktayız. Malatya genelinde birçok noktada altyapı şebekeleri tamamen yenilendi. Bunun yanında içmesuyu ve kanalizasyon hattı olmayan mahallelilerimizde içmesuyu ve kanalizasyon hattı döşendi. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin altyapısını genel olarak yeniledik. Eksik kalan bölgelerimizde ise çalışmalar devam ediyor.

Hizmet üretirken Malatya genelini düşünerek hizmet üretiyoruz. Önceki yıllarda kırsal mahallelerde yoğun çalışmalar gerçekleştirilerek bu mahallelerimizin hizmet kalitesi yükseltilmiştir. Bundan sonra bütün mahallelerimize eşit hizmet götürerek bütün mahallelerimizin aynı oranda hizmetlerden faydalanmasını sağlayacağız. Hiçbir mahallemiz bir diğerinden farklı olmayacak. Büyükşehir Belediyesi olarak Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerimizin aynı oranda hizmet almalarını ve aynı oranda büyümelerini sağlamanın gayreti içerisinde olacağız. Yapacak ve alacak çok yolumuz var.

Bundan sonra daha çok hizmet üretmeye yoğunlaşacağız. Bunun için de Mahallelerimizi ziyaret ederek Muhtarlarımızla istişare toplantıları gerçekleştireceğiz. Muhtarlarımızdan sıkıntı ve sorunları ile ilgili bilgiler alıyoruz. Bu toplantılarımızdan ilkini buğun burada Yeşiltepe Bölgesi Muhtarlarımızla gerçekleştiriyoruz. Malatya genelindeki bütün mahallelerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını en kısa sürede gidermeye çalışacağız.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • itiraz 44 (5 yıl önce)
    Haberin başlığını okuyunca :Yavv hee hee. demek geldi içimden
    0
    0
    Yanıtla