SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Yere Eşit Hizmet"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:52:33
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisinin Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Mimar Yaşar Köksal, 30 Martta yapılacak Yerel Seçimler öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor. Temelli Caddesi ve çevre yolu yanındaki esnafları ziyaret eden Mimar Köksal, vatandaşları seçimin önemi konusunda uyararak onlardan oy istedi.

Yeşilyurt Belediyesi'nin Saadet Partisinden Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, Seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim gezileri kapsamında, Hasan Çalık Devlet Hastanesi, Malatya il Özel İdaresi, Şehirler Arası Otobüs Terminali'ni ve Temelli caddesi esnaflarıyla çevre yolu kenarındaki çay ocaklarını ziyaret etti. 

Ziyaretleri sırasında vatandaşlardan gördüğü yoğun ilgiden memnun kalan Mimar Köksal, yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek, " Malatya halkı, İktidar partisinin Türkiye genelinde başarıyla yürüttüğü projelerden bile faydalanamamıştır. Karadeniz de 42 tünel yapılmaktadır, Malatya'nın henüz bir çevre yolu bile yok. Bizim Münir Bey ile Belediyecilik döneminde projesini hazırladığımız Kuzey Çevre yolu ile ilgili tam 15 yıldır en ufak bir adım dahi atılmadı. Bu seçim Malatya'nın geleceği için çok önemli. Sandığa gidecek tüm vatandaşlarımızın olaya bize kim daha iyi hizmet edecek gözüyle bakması lazım. Takım tutar gibi hareket etmeyelim" dedi. 

Gezilerinde vatandaşa Yeşilyurt ile ilgili projelerini de anlatan Köksal, "Biliyorsunuz Yeşilyurt ilçesi sadece bugünkü Yeşilyurt'tan ibaret değil artık, Biz kuracağımız hizmet birimleriyle, yeni Yeşilyurt'un tüm sınırlarını kapsayan Mahalle, Belde, Köy neresi olursa olsun her yere eşit hizmet götüreceğiz. İlk olarak Belde iken mahallemiz olan yerlerin meydanlarını o bölgemize yaraşır şekilde yapacağız. Yol, İçme ve Sulama suyu ile kanalizasyon sorunlarını kısa sürede çözeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız