SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Yere Hizmet Götürüyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:56:01
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat 2015 yılında yapacakları projeleri anlattı.

Gerçekleşen basın toplantısına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Şahin, Muammer Zafer, Rıza Murat Türksoy, Mehmet Çınar, Meltem Kavuk, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Yeşil Yurt Ltd. Şti. Genel Müdürü Selahattin Üzmez, Birim Müdürleri ve ilimizde görev yapan basın mensupları katıldı.

2015 yılında yapılması planlanan toplamda 30 temel, 24 milyonluk yatırım ve projeleri basın mensuplarına ayrıntılı bir şekilde anlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat 08 Mayıs 2015 saat.14.00’da Ankara asfaltı Bostanbaşı girişi birinci km gerçekleşecek tören ile Bostanbaşı Kanalı, Gençlik Merkezi ve Muhtar Evi temelinin atılacağını ifade ederek, vatandaşları törene davet etti.

Başkan Polat basın toplantısında yaptığı konuşmada,  “2015 yılı içerisinde 30 temel ile toplamda 24 Milyon TL değerinde yatırım gerçekleştireceğiz. Bu projelerimiz arasında Bostanbaşı Kanalı, Altı Adet Gençlik Merkezi, Beş Adet Park Yapım İşi, On Bir Adet Muhtar Evi Projesi, Emekliler Konağı, Park Revizyonları, TOKİ Market, Aş Evi Yapımı Ve Beş Adet Yeşil Konak Restorasyon işleri olmak üzere 2015 yılı yatırımlarını planladık” dedi.

POLAT,   “AYRIM YAPMADAN HER YERE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ"

Başkan Polat, "Kurumsallaşma yolunda ilk adımlarımızı attık. Daha bir yıllık yeni belediye olmamıza rağmen birçok projeyi hayata geçirdik ve sabırsızlıkla yapmayı planladığımız onlarca projemizi de inşallah gerçekleştirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Biz hizmet yaparken çalışırken asla kimseyi ötekileştirmiyoruz. Ayrım yapmadan eşit bir şekilde hizmet standartlarımızı belirliyoruz" ifadelerini kullandı.

POLAT, “İMKÂNLAR SINIRSIZ DEĞİL, İHTİYAÇLAR SINIRSIZ”

Başkan Polat, “Yeni yapılanan bir belediye olmasına rağmen idari yapılanmayı çok kısa bir sürede tamamladık. Hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Çalışmalarımızda Yeşilyurt sınırları içerisinde yaşayan herkesi yaptığımız çalışmaya, proje ve etkinliğe dâhil ettik. Her bir Yeşilyurtlunun şehrin sakini değil, sahibi gibi hareket etmesini sağlamaya çalıştık. İnanıyorum ki ilerleyen günlerde ortaya koyduğumuz bu çalışmanın meyvelerini alacağız. Önemli olan ortak bir hedefte birleşerek, aynı yöne bakmak ve Yeşilyurt için imkânlarımız ölçüsünde en güzelini yapmaktır. Şunu iyi biliyoruz imkânlar sınırsız değil, ihtiyaçlar sınırsız. Önemli olan imkânlar dâhilinde verimli bir çalışma ortaya koyabilmektir. Yeşilyurt Belediyesi olarak bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz ” dedi. 

Konuşmaların ardından Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları da basın mensuplarına kendilerini tanıtarak yapmış olduğu görevler hakkında bilgi verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız