SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Yıl Çıtayı Yükselttik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:46:06
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren AKP Malatya İl Teşkilatı, Büyük Mustafa Paşa Mahallesi’nde mahalle toplantısı düzenledi.

Mahalle toplantısına; AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı ve AKP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, AKP’nin Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat ve partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“MALATYA 5 YILDA ÇOK BÜYÜDÜ”

Mahalle toplantısında konuşan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın 5 yılda çok büyüdüğünü söyledi.

Malatya’nın bölgenin gelişen cazibe merkezi haline dönüştüğünü ifade eden Çakır, sahada yapacakları çalışmalarla Malatya’yı daha ileri noktalara taşıyacaklarını kaydetti.

Ahmet Çakır, göreve geldikten sonra yüksek bir tempoyla çalışmalara başladıklarını belirterek, “Görevde bulunduğumuz dönemde her yıl çıtayı yükselterek, bugün bu noktaya geldik. Malatya’ya hangi noktadan bakarsanız bakın şehir anlamında çok ciddi bir gelişme gösterdi” diye konuştu.

Çakır, büyükşehir ile birlikte hedeflerinin de büyük olması gerektiğine vurgu yaparak, “Malatya’yı geliştirmek ve ileri seviyelere taşımak hepimizin boynunun borcudur” dedi.

Başkan Çakır, herkesin gurur duyacağı bir şehir ortaya çıkardıklarını kaydederek, pırıl pırıl, tertemiz bir şehir oluşturduklarını ifade etti. Şehrin her noktasına hizmet götürdüklerini belirten Çakır, kısa, orta ve uzun vadeli projeleri hayata geçirerek, Malatya’yı daha ileri noktalara taşıyacaklarını dile getirdi.

Çakır, Malatya için en güzel projeleri yaptıklarını ve vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade ederek, “Bize güvenen insanlarımızın yüzünü ak etmek bizim temel görevimiz” dedi.

“HAKSIZLIKLARIN KARŞISINDA DURDUK”

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise milletten aldıkları güçle, Türkiye’yi ve Malatya’yı ileri seviyelere taşıdıklarını söyledi.

Şahin, “Hiç kimsenin önünde eğilmedik, ayak seslerini duyup tırsmadık. Haksızlıkların karşısında olduk. Bir yerde adalet ve dik duruş varsa biz varız” diye konuştu.

Milletten aldıkları güçle, ülkede güzel bir tablo oluşturduklarını ifade eden Şahin, yaptıkları hizmet karşılığında milletin de kendilerine verdikleri desteğin arttığını belirtti.

“MİLLETİN DESTEĞİYLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Milletvekili Şahin, Türkiye’de muhalefetin meşruiyet sorunu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Şuanda bizim meşruiyetimizi tartışma konusu yapan bazı zavallılar var. “sandıkta 1 puan aşağı alırsanız, meşruiyetiniz tartışılır hale gelir” diyorlar. Biz yüzde 34’le başladık, yüzde 50’nin üzerine çıktık. Peki, siz ne yaptınız? Tamamınız toplandınız, bizim yarımız dahi etmediniz. Bunu hiçbir zaman için tartışma konusu yapmadılar. Bu ülkede meşruiyet sorunu varsa, muhalefetin meşruiyet sorunu vardır. Muhalefet hiç siyaset üretemedi. Yaptıkları tek şey bize hakaret etmek oldu. Bizlere bazı mihraklar tarafından lanetler okutmaya başladılar. Peki, siz bu insanların duasını alabiliyor musunuz? Muhalefet dediğiniz, muhalefetteyken büyür. İktidar da iktidardayken küçülürler. Ama biz tam tersine çevirdik.”

AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AKP’nin gücünü milletten aldığını kaydederek, milletten aldıkları güçle Türkiye’yi büyük bir güç haline getirdiklerini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Battalgazi’nin, Malatya’nın en büyük metropol ilçesi konumuna geldiğini kaydetti.

Malatya’nın çağdaş ve yaşanılabilir bir kent haline geldiğini vurgulayan Gürkan, halktan aldıkları desteklerle güzel hizmetler yaptıklarını dile getirdi.

Selahattin Gürkan, yaptıkları hizmetlere karşı, vatandaşların 30 Mart’ta yine kendilerine büyük bir destek vereceğine inandıklarını belirterek, “30 Mart tarihinde sandıkları patlatırcasına bir örnekle bir mesaj vereceksiniz. Türkiye üzerinde ameliyat yapmak isteyenlere, en güzel cevabı sandıkta vereceksiniz” dedi.

Malatya’nın büyük parklara ihtiyacının olduğunu ifade eden Gürkan, Orduzu Pınarbaşı’nda yapacakları projelerle, o bölgede her türlü aktivitenin yapılabileceğini söyledi.

“MALATYA’YA GÜZEL HİZMETLER YAPTIK”

AKP’nin Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat ise geçmiş 5 yıllık sürede Malatya’da güzel hizmetlerin yapıldığını vurgulayarak, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Büyükşehir olan Malatya’da daha güzel hizmetler yapacaklarını ifade eden Polat, “Malatya Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışıp, çok daha güzel hizmetler yapacağız. Bu anlamda Malatya’nın her noktasına hizmet götüreceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız