SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Yıl Düzenleyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:31:27
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çalışanları Çevre Ve Kültür Derneği (ÇEKÜDER) tarafından düzenlenen bahar şenliğinde dernek üyeleri, yapılan etkinliklerle aileleriyle birlikte stres attı.

Mişmiş Park Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen şenliğe 200’e yakın üye aileleriyle birlikte katıldı. Şenlik kapsamında çuval, halat çekme, mendil kapmaca ve uçurma yarışmaları yapıldı. Yılın büyük bir bölümünde yoğun iş temposuyla çalışarak yorulan dernek üyeleri etkinlikte aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirme fırsatı buldu.

Dernek başkanı Ramazan Yaray, dernek üyelerinin birbirleriyle kaynaşmaları amacıyla düzenledikleri etkinliğin yoğun ilgi gösmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yaray, şöyle devam etti: “Hergün stresli ve yoğun geçen bir çalışma hayatıyla negatip enerjiyle dolan dernek üyelerimize bir deşarj olma fırsatı sunduk. Ayrıca aileleri ve diğer dernek üyeleriyle tanışma, kaynaşma imkanı oldu. Bahar etkinliğinde dernek üyelerimizin  aileleriyle birlikte eğlenerek güzel bir gün geçirmeleri sağladığımız için mutluyuz.Bu bahar etkinliğimiz başlangıç kabul edip her yıl  bahar etkinliğimizi düzenleyeceğiz.”

Şenlik çocuklara uçurtma dağıtılmasıyla sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız