SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Yönüyle' İyi Başlangıç İsteği

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yönetimi ve milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Cumartesi günü Elazığ'a giderek Elazığspor kulübü yöneticileriyle ve taraftar derneği temsilcileriyle biraraya geldiler. Malatyaspor kafilesinin Cumartesi gece 20.30'da Elazığ'a gideceği ve burada Akgün Oteli'nde konaklayacağı belirtildi. Elazığ Emniyet Müdürü Elazığspor Taraftar Derneği temsilcileriyle toplantı yaparken, Pazar günkü maç için Elazığ Atatürk Stadı'nda Malatyaspor taraftarlarına 650 kişilik yer ayrıldı.

ELAZIĞ'A ZİYARET..
Elazığspor-Malatyaspor karşılaşmasının oynanmasına 1 gün kala Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı, Başkan Yardımcısı Ali Alkış, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Orhan ve Şaban Taçyıldız, beraberlerinde Malatya Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu olduğu halde, Cumartesi günü Elazığ’a giderek, Elazığspor Kulübünü ziyaret ettiler.

Heyette bulunanlar, Elazığspor Başkanı Bahri Turhan ve yönetim kuruluna geçtiğimiz günlerde antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Elazığspor futbolcusu Gökmen’in ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirip, başsağlığı dilediler.

Elazığspor Taraftar Derneği yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında, Pazar günkü karşılaşmanın dostça geçmesi temennisinde bulunuldu.

ELAZIĞ'DA GECELEME..
Pazar günü saat 17.00'de başlayacak olan maçla ilgili hazırlıklarını tamamlayan Malatyaspor Kafilesi, Cumartesi akşamı saat 20.30'da otobüsle Elazığ'a hareket etti.

Malatyaspor Kafilesi'nin maç saatine kadar Elazığ Akgün Oteli'nde konaklayacağı bildirildi. Malatyaspor'da sakat olan Bülent Akın ve Turgay Koyuncu ile hasta olan Serkan Bensol'un yanı sıra Almanya'dan lisansı gelmeyen Uğurtan'ın kadroda olmadıkları öğrenildi.

Malatyaspor'un galibiyeti amaçladığı karşılaşmayı, Sinan Cem İyihuylu yönetecek.

Malatyaspor, tarihinde ilk kez, 100 kilometre mesafedeki Elazığ deplasmanına bir gece önceden gitmeyi tercih etti.

650 KİŞİLİK YER..
Türk Telekom Lig A adını taşıyan 2. Lig A Kategorisi maçlarının yayın hakkını satın alan "D Spor" kanalının uydudan, naklen ve şifresiz olarak yayınlayacağı Elazığspor- Malatyaspor maçını stadda izlemek isteyen Malatyaspor taraftarları için Elazığ Atatürk Stadı'nda 650 kişilik yer ayrıldığı belirtildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ TARAFTARLARLA GÖRÜŞTÜ..
Öte yandan Elazığspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, Danıştay kararıyla yeniden görevine dönen Elazığ Emniyet Müdürü Mehmet Tekin'e ziyarette bulundu.

Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda biraraya gelen dernek yöneticileri ve Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, Elazığspor'un Malatyaspor'la yapacağı maç öncesi durum değerlendirmesi yaptı. Dernek Başkanı Ferhat Çiçek, Emniyet Müdürü Mehmet Tekin'e hoşgeldin ziyaretinin yanısıra Malatyaspor maçı öncesi alınacak tedbirler ile ilgili fikir alış verişinde bulunduklarını belirtti. Çiçek, centilmence bir karşılaşma izlemek için tribünlerde yerlerini alacaklarını söyledi.

Emniyet Müdür Tekin ise, karşılaşmayla ilgili her türlü tedbirin alındığını belirterek, centilmence bir karşılaşma için dernek yöneticileri ile biraraya gelerek, fikir alış verişinde bulunup durum değerlendirmesi yaptıklarını söyledi.

FOTOĞRAF: Elazığ Emniyet Müdürü Tekin'in taraftar derneği yöneticileriyle yaptığı toplantı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız