SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Yönüyle Mükemmel Şehir"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:32:13
A- A+ PAYLAŞ

 Vali Süleyman Kamçı, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Polis Meslek Yüksekokulu’nu (PMYO) ziyaret etti. 

Vali Kamçı’nın TSO ziyaretinde konuşan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya’nın her geçen gün ticaretini ve sanayisini geliştiren bir olduğunu belirterek, Malatya’da son dönemde yatırımlarda sektörel dağılımın çeşitlendiğini kaydetti. Erkoç, “Valiliğimizle, belediyemizle sivil toplum örgütlerimizle Malatya’nın gelişmesi için ortak bir akıl etrafından hareket ederek Malatya’yı geliştirmeyi hedefliyoruz. Malatya istikrar ve güven konusunda bir ivmeyi yakaladı. Bu sürecin devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

Vali Süleyman Kamçı ise, “Ticaret ve sanayi erbabı bir ilin gelişiminde etkili rol oynayan kesimdir. Onlar olmazsa, illerin gelişim hızının çok yavaşladığını, hiç olmadığını kabul etmek gerekir. Dolayısıyla lokomotif görev ticaret ve Sanayi erbabında. Bizler de onlara rehberlik etmeye çalışacağız. Gaziantep ve Kayseri illeri gibi olmamamız için hiçbir neden yok. Birlik ve beraberlik içinde dış ticaretimiz başta olmak üzere ekonomimizin güçlenmesi için hep birlikte gayret göstereceğiz. Malatya’mız güzel bir şehir. Her yönüyle mükemmel bir şehir. Organize Sanayi Bölgelerindeki fabrikalar tam anlamıyla faaliyete geçtiğinde inşallah 4. ve 5. Organize Sanayi Bölgeleri için yer arar duruma geliriz. O zaman sanayide Malatya’yı hiç kimse geçemez” ifadelerini kaydetti.

Vali Kamçı TSO ziyaretinin ardından Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret ederek PMYO Mehmet Karlı ve okul yöneticileri tarafından karşılandı. Okul hakkında brifing alan Vali Kamçı’ya alan ziyaret anısına kendisine plaket takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız