SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Yönüyle Örnek Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:26:38
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesince başlatılan yer altı ve yerüstü çöp konteyneri sistemi hayata geçirilerek ilk çöp alım işlemi için tören düzenlendi. 

Yeşilyurt’ta yaşayan vatandaşların ihtiyaçları ve atık eğilimleri göz önüne alınarak geliştirilen yeraltı ve yerüstü çöp toplama sistemi hijyenik, uzun ömürlü, estetik görünümlü konteynerlerle çevredeki hoş olmayan görüntülerin oluşmasının da önüne geçiyor.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Durmak yok yola devam sloganıyla çıktığımız yolda hiç bir zaman durmayı düşünmüyoruz, hedefimiz hep yola devam etmektir. Yeşilyurt Belediye Başkanımızda bu yolda emin adımlarla ilerliyor, yapılan anket çalışmaları arasında en başarılı belediye başkanları sıralamasında hep ön sıralarda yer alıyor. Bizlere Yeşilyurt’umuza böyle bir hizmeti getirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Yeşilyurt halkına da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu yaptığı konuşmada, "Belediyemizin temizlik hassasiyeti ve şehrin genel estetiğine vermiş olduğu önemi takdirle karşılıyor Yeşilyurt halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Belediyelerimiz hizmetlerini çok hızlı şekilde yeniliyorlar. Temizlik ilimizde önemli sorunlardan biriydi, Yeşilyurt Belediyemizin gerçekleştirdiği bu sistemle birlikte temizlik hizmetleri daha modern yöntemlerle çözüm önerileri sunuyor" dedi.

POLAT, “YEŞİLYURT HER YÖNÜYLE ÖRNEK BİR BELEDİYE OLACAK”

Açılışta konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Bugün bizim için mutlu bir gün. Çünkü birçok Büyükşehirde hayata geçmemiş olan bir projeyi biz Yeşilyurt Belediyemizde hayata geçirdik. Bugün yeraltı ve yerüstü çöp konteynerleri açılışını yapıyoruz. 100 tane konteynerini yer altına yerleştirdik. İnşallah her yıl kademeli olarak devam edecek. Bu süreç içerisinde yaklaşık 300 konteyneri daha yeraltına yerleştireceğiz. Yeşilyurt ilçemiz her yönüyle örnek bir ilçe olacak. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Polat, “Yer üstü konteyner sistemlerimiz Avrupa Standartlarında imal edilmiş olup, sağlam ve dayanıklıdır. Uzun süreli kullanımlar için tasarlanmıştır. Yer altı ve yerüstü çöp konteynerları uzaktan kumanda yardımıyla yönettiği araç üstü vinç ile konteynerin kafa mekanizmasından kaldırılarak çöp aracı üzerine getirip, alt kapakların açılması suretiyle boşaltılabilecek özelliktedir. Konteyner alt kapakları sıvı atıkların dışarıya sızmasına engel olacak şekilde tasarlanarak imal edilmiştir. Görsel olarak da üzerine yapılan çalışmalar ile estetik bir görünüme sahiptir” dedi.

Açılışa Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu,  Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Belediye Başkan Yardımcıları, Malatya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız