SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Birlikte Olacağız"

0
Güncellendi - 2019-04-18 20:33:01
A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Büyükşehir ile Yeşilyurt ve Battalgazi belediye başkanlarını ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR'DE..

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yerel Seçimlerin Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulunan TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yerel Seçimlerde halkın iradesi sandığa yansımıştır. Sandıklarda insanların sempatisini kazanan, yıllardan beri yaptığı hizmetlerden dolayı Malatyalıların sahiplenmiş olduğu Sayın Başkan bütün kesimlerin teveccühünü alarak seçimleri kazanmıştır. Bizlerin de değer verdiği her zaman yanında olacağımız Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan bizleri gururlandırmıştır. Bundan sonraki süreçte de her zaman başkanımızla birlikte olacağız” şeklinde konuştu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise konuşmasında, “TSO önemli bir kuruluştur. Malatya ekonomisinde lokomotif bir görev üstlenmektedir. Bizler de Malatya ticari faaliyetlerinin aktif hale gelmesi, istihdamın daha geniş bir yapıya kavuşması ve üretimin artması noktasında Ticaret Sanayi Odamız ile diğer odalar ve kurumlarımızla birlikte ortak bir çalışma içerisinde olacağız. Bu şekilde yapılacak bir çalışma ile başarıya ulaşılacağına inanıyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’yı geçmişine layık geleceğine hazırlama noktasında gayret göstereceklerini ifade eden Başkan Gürkan, “Malatya’yı ileri taşıyacağız. Malatya’nın sosyal sermayesi dediğimiz beşeri sermayesini aktif hale getirdiğimiz zaman, Malatya Türkiye’deki sayılı illerden biri haline gelecektir” şeklinde konuştu.

BATTALGAZİ'DE..

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Malatya ile ilgili konuların istişare edildiği ziyarette konuşan Başkan Güder, “Amacımız bu halkın yaşam standardını artırmak” dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aldığı rekor oyla birlikte Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Osman Güder, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Malatya ile ilgili konularda istişarelerde bulunuyor. Bu kapsamda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Malatya ile ilgili konuların da istişare edildiği ziyarette konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Başkan Güder’e yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak, “Yerel seçimlerimizi atlattık. Özellikle Malatya'da, hem Büyükşehir'de, hem de ilçe belediyelerimizde ciddi anlamda performans gösteren, gayret gösteren ve halkın büyük teveccühü ile gelen, öncelikle Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi gerçekten geçmiş dönemden tanıdığımız, iyi bir dostumu, abimiz. Özellikle esnafın, tüccarın halini anlayabilecek, bu noktada onlarla dertlenebilecek bir insan. İstişarelere açık olması da bizim için artı. Biz kendisiyle birlikte ciddi anlamda sinerji yarattık, Malatya'nın ekonomisine nasıl katkı sağlayabiliriz konusunda ciddi şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bizde kendisine her zaman, her daim yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Belediyecilik ateşten bir gömlek. Ama başkanımızın bu işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine olan inancımız tamdır” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, herkesin ortak paydasının Malatya olduğunu belirterek, “Hepimizin ortak paydası Malatya’mız, Battalga’zimiz. Gerek STK’lar olsun, gerek belediyeler olsun, amaçları bu halkın yaşam standardını, yaşam kalitesini artırmak. Bu bağlamda bizler yerel yönetimler olarak, kendileri işadamlarını temsilen inşallah Malatya’mıza katkı sunmak, Malatya’mıza hizmet etmek ve kendilerinin de veren el olması hasebiyle hadisi şerife mazhar olan kişilerden müteşekkirler. Bu yönüyle kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte önümüzdeki 5 yıllık zaman zarfında bizler Battalgazi'mizde halkımıza hizmet etme adına, kendileri ile TSO başta olmak üzere diğer STK’lar ile birlikte vatandaşımıza hizmet etme adına çalışma gayreti sarf edeceğiz. Ortak akılı öne çıkaracağız. Tabi ki işadamlarımız, toplumun öncü lokomotifleridir. İnşallah bu lokomotiflerden gerektiği yerden istifade ederek, Battalgaz'imize hizmet etme adına elimizden gelen çabayı, gayreti sarf edeceğiz” diye konuştu.

YEŞİLYURT'TA..

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile Yönetim Kurulunun ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Sanayicimizin ve esnaflarımızın daha rahat koşullarda iş üretmesi, ihracat yapması ve ülke ekonomisine canlılık getirmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Türkiye’nin bölgesinde lider olma hedefine sekte vurmak adına başlatılan ekonomik saldırıları engellemenin tek yolunun yerli üretime ağırlık verip, ihracat rakamlarını daha iyi bir seviyeye çıkartmak olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ülkemizde son dönemlerde ekonomik bunalım ortamı yaratmak adına türlü türlü oyun kuranların planlarını yerli üretimi artırarak bozabiliriz. Kentimizde bu anlamda ciddi anlamda hareketlilik vardır, fabrikalarımız, atölyelerimiz ve işyerlerimizdeki üretimin her geçen gün artması bizleri mutlu etmektedir. Hükümetimizin attığı doğru ve kalıcı adımlar ülke ekonomisinin rayına girmesi adına büyük önem taşırken, yerli üretim seferberliğinin daha fazla artması içinde hepimiz üstümüze düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Ülkemizi dışlama ve yalnızlaştırma çabalarının yoğunluk kazandığı günümüz dünyasında millet olarak el ele vermeli ve ülkemize sahip çıkmalıyız. Yeşilyurt’umuzu 2023 vizyonuna ulaştıracak projelerimiz arasında yerli ve milli üretimi destekleyecek çok önemli projelerimiz var, bunları en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız.

Kent ekonomilerinin bel kemiği sanayi bölgeleridir. Malatya’daki sanayi alanlarının Yeşilyurt sınırlarında olması bizim için büyük önem taşımaktadır. Geride bıraktığımız beş yıl içerisinde sanayi alanlarımızın iyileştirilmesi, sanayicilerimizin ve esnaflarımızın daha rahat koşullarda iş üretmesi ve ihracat yapması adına elimizden gelen desteği verdik, bundan sonraki süreçte de yine sanayicimizin, esnafımızın yanında olacağız. Esnafımızın sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Malatya ve Yeşilyurt İlçemizin ekonomik yönden kalkınması ve büyümesi için esnaflarımızın üstlendikleri ciddi roller vardır, bizlerde yerel yönetimler olarak esnaflarımızın sorunlarını çözmekle mükellefiz. Ticaret ve Sanayi Odası ile bu anlamda farklı alanda işbirliği yapacağız, çalışmaları ortaklaşa hayata geçireceğiz. Birinci, ikinci ve üçüncü organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere eski, yeni ve özsan sanayi sitelerimizin yapısal durumları ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulmasıyla ilgili çok yoğun bir şekilde çalışacağız. Temel amacımız; memleketimizi geliştirmek, ilerletmek, yerli ve milli üretimi desteklemektir. Yeşilyurt’u sanayi bölgeleri ile büyütürken Malatya’nın ekonomik hayatına da katma değer katmış olacağız. Bunu da hayata geçirecek potansiyele ve insan gücüne sahibiz, ekibimize sonuna kadar güveniyoruz. Geleceğe daha vizyonel bir yaklaşım tarzıyla bakarak, ticaretimizin, ekonomimizin, yerli ve milli üretimimizin daha güçlü temellere yerleşmesini sağlayacak hizmetlerimizle bölgemizi geliştirmeye ve kalkındırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın pozitif duruşu, samimiyeti, bilgi ve birikimiyle Yeşilyurt’a önemli hizmetler kazandıracağına inandıklarını ifade eden TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise,“Geçen yılın Mayıs ayında Yeşilyurt Belediye Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Çınar Başkanımızın, kısa süre içerisinde pozitif, yapıcı ve diyaloga açık bir yönetim anlayışını ortaya koyması bizleri sevindirmiştir. Bu işler ateşten gömlek gibidir ancak Sayın Başkanımızın başarılı olacağına inancımız tamdır. Diyaloglara açık olması, ticaretin içinden gelmiş olması, esnafın durumunu yakından bilmesi bizim için önemli bir avantajdır.Mehmet Çınar Başkanımızın bundan sonraki beş yılda yapacağı güzel ve faydalı hizmetlerle Malatya’ya büyük katkılar sağlayacağına yürekten inanıyoruz.Bizler her zaman kendisinin yanındayız, her türlü konuda istişareye açığız. Başkanımıza görevinde üstün başarılar dilerim, Allah yardımcısı olsun” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız