SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Bize Destek Veriyor"

0
Güncellendi - 2016-06-25 16:54:49
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kulübe katkılarından dolayı Karaca A.Ş. Genel Başkanı Arif Karaca’ya plaket takdiminde bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gevrek, Karaca A.Ş. Genel Başkanı Arif Karaca’yı ziyaret etti. Yeni sezonda daha güçlü bir kadroyla yoluna devam etmek için destek arayışlarında bulunan Gevrek, takıma katkılarını esirgemeyen ve her zaman yanlarında olan Karaca A.Ş. Genel Başkanı Arif Karaca’ya ziyarette teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Gevrek, Arif Karaca’nın her zaman kulübün yanında olduğunu ve kendilerine destek verdiğini belirtti.

Yeni sezonla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Gevrek, güçlü bir kadroyla yollarına devam edeceklerini dile getirdi.

Gevrek, bir yandan mali kongre ve olağan genel kurul hazırlıklarını yaparken diğer yandan da transfer çalışmalarını yürüttüklerini kaydederek, “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mali ve olağan genel kurulla ilgili çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. Transfer çalışmalarında ise bir hayli yol aldık. Önümüzdeki günlerde anlaştığımız futbolcularla sözleşme imzalayacağız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

gevrekplaket

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • akdağ44 (7 yıl önce)
    Katkılarının olduğu yeni öğrendiğim sayın arif Karaca beye malatyasporun bir taraftarı olarak teşekkür ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla